Sau ce au spus cei dinaintea mea, sau pur si simplu, daca ai un par destul de ascultator, tragi usor de el- il tii cu o mana mai strans, ca sa nu doara, si cu cealalta tragi in josul lui. Mie in marea majoritate a timpului imi merge.
Daca vrei sa-l indrepti si n-ai chef de baie, il uzi putin cu o perie care sa nu dea volum parului imediat ce-l atinge sau cu mana si, cum spunea cineva pe-aici, il tii intr-o coada. Eventual, daca e foarte neascultator, ii mai pui niste elastice pe lungimea lui. Asta ar fi putin amuzant, dar si eu mai fac asa cand de-abia e spalat si sta umflat in partea mijlocie.
Dupa ce te speli pe cap te usuci cu fohnul si cu peria incerci sa-l indrepti sau este o perie ca o placa si te poti peria cu ea in timp ce iti usuci parul.
Iti recomand un sampon si balsam pentru par drept,Nivea sau Elseve.
Daca nu,un ulei ar fi bun.O alta varianta ar fi: cand ai parul ud, prinde-l intr-o coada, astfel el sta drept.Ai mai pute incerca o perie rotunda pentru coafat, si cu uscatorul de par.Va fi usor ondulat la varfuri, dar in rest e drept.Sau fixativ. Sper ca te-am ajutat! Funda?
Il poti indrepta cu peria si cu uscatorul de par sau cu un sampon de la Nivea pentru par drept, dar tot cel mai bine e cu placa de par si te sfatuiesc sa iti cumperi niste creme pentru regenerare a parului de la o farmacie ca sa nu il arzi. Bafta :]!
Pai poti sa iti faci indreptare permanenta a parului si parul iti va sta drept cam 6-12 luni. Si daca ai parul cret sau foarte ondulat, nu iti va sta destul de drept cu orice balsam sau sampon folosesti. Iti va sta doar putin mai drept.
Si eu vroiam sa imi indrept parul fara placa si am auzit ca Samponul Syoss il indreapta dupa ce te speli pe cap cu el...Eu am incercat si intr-adevar merge! fundita?
Sweet anna, e adevarat ca il indreapta, dar nu mult, putin doar.
Eu am parul cret si mi l-a indreptat putin.
Si depinde si ce sampon Syoss, ca sunt mai multe tipuri.
Syoss Smoth Relax e pentru intreptat cat de cat.
Vezi aici http://ofashion.cabanova.com/indreapta-parul-usor.html
O sa fi multumita
Sper sa te ajute
Antonia90 întreabă: