| SweetChild1 a întrebat:

Cum îmi pot îndrepta părul fără placă (îl am cam creț și destul de înfoiat după ce mă spăl)?

Răspuns Câştigător
| SwEetAnnIs a răspuns:

Il poti usca cu peria si fionul, eu am o vecina care imi face asta si arata bine, chiar mai bine cecat daca e indreptat cu placa si e rezistent, doar daca faci baie si il uzi se strica si nu se arde daca stii cu sa tii fionul. funda?

7 răspunsuri:
| SweetChild1 explică:

Am încercat câteva variante și părul meu s-a îndreprat, dar nu perfect. Se poate, însă folosind placa rezultatele sunt mai sigure.

| RibbellaaInk a răspuns:

Daca zici ca-l ai cret si foarte infoiat..nu vad altceva in afara de placa.sad dar daca iti e frica sa nu-l arzi i-ai un spray cu care te dai pe parul umed de la BALEA si dupa ce s-a uscat fa-te cu placa! Succes!

| claudytza01 a răspuns:

Daca ai parul lung poti ruga pe cineva sa te ajute sa iti pui un ziar pe par si cu fierul de calcat:d

| SweetChild1 explică (pentru claudytza01):

Nu vreau să folosesc placa de păr deoarece am firul subțire și se degradează, iar dacă folosesc fieeul de călcat e cam același lucru.

| Cameronn a răspuns (pentru SweetChild1):

Nu e timpul sa alegi un raspuns cistigator?

| SweetChild1 explică (pentru Cameronn):

Am ales. Ești mulțumită acum?

| Cameronn a răspuns:

Usor,si eu am aceiasi problema uneori, cind il usuci incearca sa il piepteni in jos, evita uscatorul de par. Paaa!