Salut! sunt in aceeasi situatie si mie mi-e ars de la placa dar se regenereaza daca renunti la ea o perioada de exemplu acum ca esti in vacanata(daca esti la scoala) poti folosi o masca de par facuta acasa din ulei de masilne si un ou aceste ingrediente le amesteci intr-un bol si aplici pe parul uscat astepti in jur de 15 -30 de minute poti lasa si o ora doua in funcie de cat timp ai la dispozitie si apoi il limpezesty si il speli bine bine poti folosi la fel si uleiul de ricin pe care il gasesti la farmacie e foarte ieftin si foarte bun pentru par te mai poti limpezi cu ceai de musetel sper ca te-am ajutat funda?:d
Buna!
Si eu am avut o perioada cand imi intindeam parul cu placa, dupa ce am vazut ca era ars am renuntat la placa sau ondulator in speranta ca se va regenera.Ma spalam pe cap in fiecare zi cu un sampon pe baza de ou si plante.Parul mau nu mai era asa ars dar tot se observau varfurile despicate si uscate. Dupa ce mi-am tuns varfurile am continuat sa ma spal tot cu acel sampon si a dat rezultate. Sper ca te-am putut ajuta!
Eu personal cred ca ar trebui sa-l tunzi, sa-i faci masti naturale si sa te speli pe par cu un sampon pentru copii. sper ca ti-am fost de folos! funda, te rog?!
Părul este cel mai expus acţiunii razelor solare şi cel mai greu de protejat. Viaţa activă a fiecăruia dintre noi aproape ne obligă să arătam bine în timp foarte scurt, şi astfel uscătorul de păr a devenit indispensabil. Trendurile de modă din ultimii ani au promovat fie părul perfect întins, fie buclele foarte bine definite. Recomandam sa folosesti serul hidratant termoprotector din gam Gerovital Plant Tratament http://farmec.ro/produse/par/ser-hidratant-termoprotector-64.html
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: