Cu rabdare. si ai grija pentru ca ai putea sa iti rupi ceva daca cazi de pe tocuri
Pai trebuie sa exersezi.Incearca un vechi truc:mergi pe tocuri cu ceva pe cap ca sa iti menti echilibrul.Ar fii bine daca ai incepe sa mergi pe tocuri mai mici si dupa aceea sa mergi pe dinacelea mai mari.
Pai. astazi porti un numar mic la tocuri, maine incerci cu un numar mai mare, apoi altul si mai mare.si ai sa te obisuniesti, daca te pui sa mergi de prima data cu niste tocuri imense nu-ti va fi bine , adica vei obosi, nu vei invata asa din prima.
si eu sunt in aceeasi situatie
am inceput cu tocuri mici...si e usor
apoi cu tocuri medii.eh.cu rabdare reusesti
platformele sunt fooarte comode dupa parerea mea :X
iar tocurile inalte...pentru incepatori ( ca mine sunt un adevarat pericol )
deci. exerseaza :** bafta
Eu am inceput sa merg pe tocuri prin casa, ca sa nu ma trezesc cu ceva rupt si asa am invatat. Insa prefer pantofii cu toc acceptabil nici mic, nici de 15 cm cu un pic de platforma in partea din fata ca sa am cat de cat stabilitate. A, si comozi trebuie sa fie.
Ia-ti niste sandale in picioare si stai incaltata cu ele in timp ce faci treaba prin casa e cea mai buna solutie.
Pentru ca atunci cind faci treaba si esti incaltata cu ele iti expui picioarele la tot felul de miscari in timp ce faci treaba, te apleci, de rasucesti mai ridici cate o greutate iar atunci cand vei iesi pe strada o sa iti fie foarte usor sa mergi pe ele.
Bafta :*
Dar nu un număr mic la pantof să nu intelagă fata gresit, ci o inăltime mică a tocului, asta e altceva.