Se vede cu ochiul liber.Varfurile parului stau in sus ca o perie si sunt aspre.Parul are un aspect nesanatos, este aspru si mat. Daca te uiti la un fir de par cu atentie si ochi buni, vezi capatul firului care este bifurcat!
Cand firul de par este ros, despicat, tocit, din cauza disparitiei cuticulei care acopera firul de par, varfurile apar ca niste 'punctulete' albe, se vede ceva ca un bob de faina in varful firului de par. De asemenea parul arata aspru, uscat...
Tehnica: iei o suvita(groasa de aproximativ 1 cm) si o rasusesti. firele de par care ies au varfurile despicate
fundita?
Vezi ca varfurile sunt despicate...in cazu` asta cel mai bine este sa iti tunzi putin din varfuri. Bafta!
Firul de par despicat se cunoaste jos la varfuri, parul despicat e mult mai subtire, daca nu vrei parul despicat trebuie sa il tunzi de unde incepe sa se despice.Cum iti poti da seama cand cineva are parul despicat? Se vede cu ochiul liber cand parul e desprins sau in tinut in coada, daca e facut coc nu cred ca se observa
Eu am avut si tocmai m-am tuns. Poi firele despicate sunt putin mai deschise la culoare si se vede cam urat:-s.
Se observa cu ochiul liber.au o culoare mai deschisa la varfuri si varfurile sunt bifurcate.
ExpertInLove întreabă: