Cum iti mentii farmecul masculin in orice moment al zilei?

Cum iti mentii farmecul masculin in orice moment al zilei?

Esti un barbat cu un stil de viata activ pentru care imaginea personala joaca un rol esential? Iti place ca atunci cand arati bine si te simti bine, esti mult mai increzator in fortele proprii. Pentru o imagine ingrijita, deodorantul antiperspirant este aliatul tau de nadejde deoarece combina in mod eficient parfumul potrivit personalitatii tale cu ingrediente care asigura protectie activa impotriva transpiratiei.

Disponibile in 5 variante de parfumuri aparte, puternice si senzuale, deodorantele Athos de la Farmec, confera prospetime si protectie impotriva mirosurilor neplacute timp de 24 de ore:

• Magic, cu un parfum oriental, usor dulce, condimentat, se adreseaza barbatului misterios si rafinat; 
  • Out of Africa are un parfum cald, invaluitor, cu note de ambră, fiind o alegere excelenta pentru barbatul caruia ii place sa traiasca viata din plin la intensitate maxima; 
  • Dinamic are un parfum fresh si se adreseaza barbatilor activi, cu un ritm de viata alert si sportiv; 
  • Cool Rain are note proaspete, vibrante si se adreseaza barbatului modern, plin de initiativa;
  • Lavender, parfumul clasic şi proaspat de lavanda se potriveste barbatului rafinat, cu un stil de viata armonios.

Farmec.ro

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Mie imi place sa put! Asa, am mereu loc in autobuz :->

| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

Da, cred ca nici in pat nu te deranjeaza nimeni laughing

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt prea irezistibil in pat, chiar daca put :X E coada de femei pan' la Voyevodinabatting eyelashes

| EmaS a răspuns (pentru IMC90):

A ce: Denim sau after shafe?

| IMC90 a răspuns (pentru EmaS):

Habar n-am ce-i ala after shafe, dar clar nu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trezit amortit pe-o parte stop Luat aspirina cu espresso stop Fugit la baie din cauza efectului purgativ stop Dat cu OUT OF AFRICA ca sa semnalizez ca e ca in jungla la mine in baie stop Mers la birou stop Dat cu DINAMIC ca sa dau impresia ca muncesc stop Venit acasa stop Dat cu LAVANDER ca sa nu mai miroasa a ceapa in bucatarie stop Venit sotie de la shopping stop Dat cu COOL RAIN ca sa para ca am initiative la mine in casa stop Sotie nasul infundat stop Dat degeaba stop Plecat la piata stop Dat cu MAGIC la misto stop Vanzatoare aprozar facut ochi dulci la misterele mele stop Lasat rest stop Venit acasa virgula facut baie stop Dat din nou cu OUT OF AFRICA ca sa inteleaga toate racitele cum sta treaba stop Racitele ceai de sunatoare virgula nu inteles nimic semn de exclamare si trei stopuri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am folosit niciodată porcării d-astea, dar tot sunt mai plin de farmec ca Merlin.laughing

" Cool Rain are note proaspete, vibrante si se adreseaza barbatului modern, plin de initiativa..." - marș, mă!rolling on the floor

Întrebări similare