| alesya a întrebat:

Cum iti poti da seama daca cine va te place sau te uraste?

Răspuns Câştigător
| cely a răspuns:

Sigur iti dai seama

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Din modul cum se comporta cu tine si cum vorbeste despre tine in lipsa ta.

| borsec a răspuns:

Dupa felul cum se comporta cu tine a-si spune eu, daca e atent cu tine, e grijuliu, e atent tot timpul la ce spui insemna ca te place, insa daca se comporta urat, nu te baga in seama, iti vrea raul tot timpul inseamna ca te uraste.

assiris
| assiris a răspuns:

Trebuie sa te uiti cu atentie la acel "cine va" sa vezi cum reactioneaza in prezenta ta si daca ai ceva experienta (adica ai trecut de 18 ani) iti dai seama destul de usor.

| Ys a răspuns:

Pai daca te place se comporta frumos cu u te invita in oras schestii din astea... iar daca te uraste nu vb. cu u incearca sa iti distruga relatiile cu prieteni(e)

| rebeka_3345 a răspuns:

POI DAK TE PLACE SE POARTA FRUMOS CU TN, E AMABIL, DRAGUT; IN schimb DAK TE URASTE ITI MAI ARUNK NISTE PRIVIRI DIN ACELEA NASPA, SAU TE EVITA, TE BARFESTE. DAR EU CRED CA NIMENI NU URASTE CU ADEVARAT, EVENTUAL NU TE SUPORTA... DAR NAH...NUSH

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Când cineva te place îl/o simți, se întâlnesc privirile având ca rezultat un zâmbet, o atingere, o vorbă tandră și chiar o îmbrățișare pasională.
Când cineva te urăște, este ușor să faci rău!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca te uraste iti dai seama ca nu vb deloc cu tine si mai mult iti face in ciuda dar ca sa iti dai seama daca te iubeste iti dai seama daca hai sa zicem in timpul orelor in loc sa se uite la invatatoare intoarce capul si sa uita la tine si ii este foarte rusine de tine cand te vede ii se inrojesc obrajii dar tie daca iti place de el si sti ca si el de place mai bine de duci si ii spui si poate iese si o relatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca zambeste cand te wede inseamna ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, il intrebi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cand te place sa de to pe langa tine.Si cand te urase nu te mai baga in seama. daca vrei id meu ii asta alex_denis17

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afla... apropiindute de pers respectiva.