Pai, nu sunt vandute ca marca originala Adidas, asadar nu fac nimic ilegal!
Daca esti atent, langa marca ADIDAS sau NIKE exista intotdeauna un R mic, care le permite sa vanda acest produs cu denumirea de "Adidas REPLICA", adica: copie, duplicat.
Uite aici:
Vezi R-ul mic de deasupra ultimei litere de la adidas?
Acela este semnul ca nu sunt Adidasi originali, doar ca sunt copia/dupliocatul brandului original:
https://www.best4geeks.com/wp-content/uploads/2016/12/three-bars-logo.png
R -ul mic in cerc langa un logo reprezinta "marca inregistrata", nu faptul ca este o replica.
Daca taceai faceai mult mai bine. R-ul ala mic inseamna ca e marca inregistrata, nu ca e fals. Si daca ar fi fost ca tine, tot nu aveau voie sa vanda sub marca asta.
La fel cum se vind seminte de varza olandeza ca varza de Buzau! Autoritatile abilitate isi fac treaba romaneste - ori sunt imbecili, ori isi iau partea si inchid ochii, iar prostii care pretuiesc mai mult ce scrie pe incaltaminte decat sa fie incaltati cu ceva comod si durabil platesc. Misto, nu? P.S. Unele branduri mai mari au coduri de bare si unele elemente constructive distincte. De regula fake-urile nu sunt durabile in mod deosebit. Nu ca originalele ar fi intotdeauna. >> De obicei e foarte simplu, daca gasesti Adidas sau Nike la jumatate de pret sau chiar mai ieftin in magazin, e de cele mai multe ori fake. Te uiti cam ce reduceri ai de obicei pe site-urile oficiale si tragi singur concluzia.
Pai nu le este permis. Magazinele fizice au controale si risca foarte multe daca sunt prinsi, de asta nici in Dragon nu gasesti fake-uri (ma refer la fake-uri pe care scrie Adidas nu Adibas sau mai stiu eu ce).
Online e aceeasi lege doar ca unii cu afaceri mici sau cei care vand la negru pacalesc oamenii. Firmele mari gen About you sau Fashon Days nu vand fake-uri pentru ca sunt firme uriase si nu isi permit sa-si distruga afacerea pentru asta. Am mai vazut postari de la oameni cum ca au primit fake-uri de pe About you dar apoi s-a dovedit ca de fapt nu stiau ei sa recunoasca un original.
Si mai exista posibilitatea in care angajatii fura produsele originale si le inlocuiesc cu cele fake pe care le trimit la clienti deci e vina angajatilor nu a firmei mari in sine
In primul rand, nu o sa vezi niciodata falsuri la retaileri mari de incaltaminte, perechile au un pret comun, poate marit/ scazut cu cativa zeci de lei.
Daca te duci intr-un mall si dai 400 de lei pe o pereche sa zicem de la ccc, ai incredere ca sunt reali, vezi calitatea.
Daca te duci in piata si iei nike-uri la 100 lei, vezi si tu ca sunt facuti din panza proasta si ca ii cumperi din PIATA, vanzatorul ala are certificate de vanzator, dar nu are voie sa vanda falsuri.
Asa recunosti modelele originale, prin calitate, si cautand pe google" how to spot fake shoes".
Cum in lume se vand droguri de miliarde de euro si toata lumea stie, asa se vand bine-mersi si falsuri.
danni3l întreabă:
NeuerManuel întreabă:
tzaka27dec întreabă: