| Davreausafiuanorexica a întrebat:

Cum m-as putea inalta? Am 16 ani, 1.60 si 55 kg. Ce sporturi as putea face, avand in vedere ca stau la tara? DAU FUNDITA!

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Daca ai o bara inalta de aproximativ 2m, in fiecare dimineata stai agatat de ea! Progresiv in fiecare dimineata! Incepe cu 2min.si decate ori ai timp creste durata cu 30sec.Bafta!

| Ada11 a răspuns:

Tu vrei sa fi mai inalta? eu am 11 ani si 1.62. Crezi ca-mi place?
Poti practica volei cu colegele sau dansuri populare(iti trebuie tinuta si trebuie sa te intinzi intr-un hallll!), dar poti incerca si baschet.
Sa stii ca fiecare are ritmul sau propriu de crestere.
XoXo
Ade

| MysticWayz a răspuns:

Eu am 14 ani si inaltimea de 1.65, deci tu avand 16 ani si inaltimea de 1.60, as putea spune ca nu esti foarte inalta.
Multe sporturi pot sa te inalte, cum ar fi : baschetul, voleiul.
Chiar si saritul la coarda poate sa te inalte, dar sa nu crezi ca daca o sa sari coarda jumatate de ora ai si crescut 3 cm. Trebuie sa faci asta zilnic.
Oricum cred ca voleiul si baschetul ajuta cel mai mult.
Succes.

| niNNu a răspuns:

Stai atarnat. Fa-ti un cos inprovizat si joaca basket.

| ClauditzaThaClau a răspuns:

Hambal
Baschet
Volei
etc...

| Pişcoţel_8877 a răspuns:

Siiiiiincer.
Nu cred ca te inalti de la bara si altele.
Daca e sa fie, este.
Dar daca corpul tau nu este in masura sa se dezvolte rapid. Asta esti tu.
Eu am 14 ani si am 1.59 laughing.
Si nu vreau sa cresc momentan.
Iti spun eu ca daca e sa te inalti vine de la sine.

| AnonymuxX a răspuns:

Innotul ajuta cel mai mult la dezvoltare nu numai in inaltime cat si in dezvoltarea oaselor si a muschiilor du-te vara si primavara si sa vezi ca la sf. anului o sa arati foarte diferit.( nu e prea bine sa te duci toamna si iarna, la innot pentru. ca racesti foarte foarte repede)winking Dupa un an de innot ai putea sa te duci undeva la baschet sau hanDballwinking Sper ca te-am ajutat!

| razvan_3732 a răspuns:

Innot