| abcdefghijklmnopqrstuv a întrebat:

Cum ma demachiez de rimel? Dar fara demachiant. Apa? Servetel umed?
Va rog sa nu radeti, sunt incepatoare!happy

12 răspunsuri:
| UrsuletulTau a răspuns:

Ia un betisor de urechi si dai putina crema... orice crema(dar putin) si iti dai in zonele unde ai rimelul :*

| Oanaa_2533 a răspuns:

Ai putea folosi un servetel umed, sau apa din abundeta cu sapun

| adriana996 a răspuns:

Pui putina crema hidratanta (de orice fel) pe un tampon de vata.

| littleblackgirl a răspuns:

Daca nu vrei cu demachiant date cu apa cu sapun. Uda-ti fata mai intai cu apa, apoi freaca bine de tot cu sapun iar apoi clateste abundent cu apa.

| Loly a răspuns:

Cu apa si sapun.Eu asa ma demachez si se curata foarte bine.Si in plus dezinfectezi si ochii!winking

| Mentaaaaa a răspuns:

Buna! Nu avem motiv sa radem... Clar trebuie sa te demachezi de rimel pentru a nu ti se rari genele. Sigur ai pe acasa o crema de orice fel pentru fata sau corp, iei o discheta comsmetica sau un servetel si iti freci delicat genele fara a fi aspra cu ele pentru ca poti sa le rupi. Poti folosi si servetele demachiante happy.

| CautNume a răspuns:

Asta e cea mai tare faza care am auzit-o "Va rog sa nu radeti, sunt incepatoare! happy"laughing... fara suparare

| tulipenoir1996 a răspuns:

Hey, nu avem de ce sa radem.Si eu sunt incepatoare.Eu am dat rimelul (SuperEnchant de la avon) cu un servetel umed si o data chiar cu putina apa, si a mers jos fara probleme. Daca rimelul tau este persistent la apa, atunci va fi putin mai greu, dar poti sa incerci. bafta!;-)

| SimmvonD a răspuns:

Cu servetele umede, este mai simplu.

| Camelia7 a răspuns:

Servetele umede de la elmiplant. Sunt cele mai bune!big grin

| LamentedSoul a răspuns:

Cu ulei de masline :) E foarte bun pentru zona ochilor si curata foarte bine.

http://www.youtube.com/watch?v=Lc-8onVA5Jk

| Runa100 a răspuns:

Nu recomand deloc apa si sapunul. Clorul din apa si sapunul usuca tenul, iar sapunul nu curata, doar intinde machiajul. Uleiul de masline este perfect in situatia asta. Si nu e gresit sa intrebi; gresit e sa nu stii cand altii te-ar putea indruma. Sper ca ajuta ^^