Ia un betisor de urechi si dai putina crema... orice crema(dar putin) si iti dai in zonele unde ai rimelul :*
Daca nu vrei cu demachiant date cu apa cu sapun. Uda-ti fata mai intai cu apa, apoi freaca bine de tot cu sapun iar apoi clateste abundent cu apa.
Cu apa si sapun.Eu asa ma demachez si se curata foarte bine.Si in plus dezinfectezi si ochii!
Buna! Nu avem motiv sa radem... Clar trebuie sa te demachezi de rimel pentru a nu ti se rari genele. Sigur ai pe acasa o crema de orice fel pentru fata sau corp, iei o discheta comsmetica sau un servetel si iti freci delicat genele fara a fi aspra cu ele pentru ca poti sa le rupi. Poti folosi si servetele demachiante .
Asta e cea mai tare faza care am auzit-o "Va rog sa nu radeti, sunt incepatoare! happy"... fara suparare
Hey, nu avem de ce sa radem.Si eu sunt incepatoare.Eu am dat rimelul (SuperEnchant de la avon) cu un servetel umed si o data chiar cu putina apa, si a mers jos fara probleme. Daca rimelul tau este persistent la apa, atunci va fi putin mai greu, dar poti sa incerci. bafta!;-)
Cu ulei de masline :) E foarte bun pentru zona ochilor si curata foarte bine.
http://www.youtube.com/watch?v=Lc-8onVA5Jk
Nu recomand deloc apa si sapunul. Clorul din apa si sapunul usuca tenul, iar sapunul nu curata, doar intinde machiajul. Uleiul de masline este perfect in situatia asta. Si nu e gresit sa intrebi; gresit e sa nu stii cand altii te-ar putea indruma. Sper ca ajuta ^^
DaciaRomania întreabă: