Buna!:*`
Eu m`am bronzat astfel: am fost la plaja in fiecare zi timp de o saptamna, am stat toata ziua si m`am dat cu ulei (cu putin protectie ) si pielea mea alba ca branza s`a transformat int-una creola, minunata.
Dar te avertizez ca s`ar putea, ori sa faci insolatie ori sa te usture pielea.
Succes! Si distractie placuta la mare \ strand!
P. S : incearca sa eviti solarul pentru ca 1 : imbatraneste si distruge pielea 2. iti pot aparea urme si 3. bronzul natural este de 1000 de ori mai frumos!
Sper ca te-am ajutat!:*
Fundaa`?
Sunt mai multe moduri:
1. Te dai cu margarina si stai la soare (suna ciudat dar merge si dupa ce te+ai bronzat neaparat faci dus.)
Am vazut la tembelizor ca exista bronz artificial pentru. cei sensibili cu piela care nu pot face plaja.Si avea un fel de spray. Cauta pe google.
Iar daca te referi la bronz normal, pai stai toata ziua in soare si te bronzezi dar dupa aia canceru de piele te mananca .
Ce sadic sunt
Poti merge la solar, daca nu aplica pe piele spray pentru bronzat si rezervati o zi pentru a sta la soare.
Bafta.
Te uzi pe tot corpul si dupa aia stai la soare dar inainte sa intri in apa da-te cu crema de aia speciala ca sa nu te arzi ca eu am patit-o fara sa ma ud si fara sa ma dau cu crema am avut umerii rosii usturaux-(
Pai wu la tara m-am dat cu crema pentru ca sa nu ma arda soarele si am mers 2 ore cu bicicleta [dar m-am mai oprit din cand in cand], dimineata eram ca o ciocolata! pe bune da nici chiar asa de neagra! pai acum tu alegi daca imi vei da funda...bye
Daca vrei natural,stai cat mai mult la soare dar sa nu iti uiti crema de protectie
daca vrei artificial, poti sa folosesti autobronzant sau sa mergi la solar, dar soloar nu ti-l recomand pentru ca poti face cancer ce piele
Exista niste creme si sprayuri speciale, poti sa stai la soare mai mult
sau mergi la solar dar nu este sanatos siristi sa te imbolnavesti
Cred că cel mai rapid mod este de a te duce la solar. În schimb eu nu recomand această soluţie. Dacă nu ai posibilitatea de a te duce la mare sau la un loc cu soare din belşug, îţi recomand un spray sau o loţiune pentru a te "bronza" artificial. Există multe opţiuni de astfel de produse, întreabă la farmacii. O zi bună!
Foloseste o crema pentru intensificarea bronzului sau stopeste-te cu apa fiindca soarele o sa arda mai tare pe pielea umeda
Popescu1Andrei2 întreabă:
Karina_2903 întreabă:
DaciaRomania întreabă: