Esti mai sensibila de felul tau, incearca crema depilatoare pentru piele sensibila de la farmac
Si mie mi se inatmpla la fel daca ma epilez cu lama, dar cel mai bine e cu crema depilatoare pentru piele sensibila, o gasesti in magazine sau cel mai bine la farmacie. Dupa dae cu crema nivea tot pentru piele sensibila de 3 4 ori pe zi si in cateva zile va trece. Bafta
Incearca cu creme insa cu atentie...mai bine sa faci asta dupa baie dupa ce pielea e moale si curata
Eu zi ca cel mai bine cu crema pentru piele sensibila si te dai la fiecare 4-5 zile cat tine...
Eu zic sa ramai la big dar cumpara-ti unul bun...eu n-am gasit pentru femei, dar mi-am luat unul pentru barbati gilette match 3, m-a costat in jur de 20 de lei..si rade tot crede-ma.iar in privinta alunitei, aceasta poate fi scoasa, nu vrei sa umbli cu par pe picioare din cauza ei! succes
Cand faci baie incearca sa iti inmoi picioarele in apa fierbinte pentru a se deschide porii, sa folosesti o lama buna si eventual un gel de ras special (nu din acela pe care il folosesc barbatii) sau sapun daca iti este mai simplu.