Poate pentru. ca le-ai vazut numai pe cele frumoase.Sa le vezi pe alea urate!
Nu toate sunt frumoase. Normal că cele frumoase sunt alese pentru casting-uri si poate le vezi la tv. Doar nu o să aleagă pe cele mai urâte. Oricum multe țări spun că româncele sunt cele mai frumoase - și chiar așa e.
De acord cu Iepuricaa.
Antonia e romanca si este cea mai frumoasa femeie.
Asta 1, si 2 degeaba sunt ele frumoase daca sunt desfranate.
Nu te lua dupa copii astea de mai jos, nu stiu ce zic.In primul rand, am des ocazia sa merg prin zona asta estica a Europei.Intr-adevar,moldovencele sunt mult, mult mai frumoase decat romancele.Acolo rar vezi o fata uratica.Este o diferenta foarte mare intre romance si moldovence si asta pentru ca moldovencele sunt foarte rusificate, basarabenii au imbrumutat foarte mult din trasaturile slave, rusesti, ucrainiene.De aceea este aceasta diferenta destul de mare.
In legatura cu frumusetea romancelor, da, sunt frumoase dar nu pot fi comparate cu femeile slave. Ucrainiencele/rusoaicele sunt cele mai frumoase, le lasa in urma si pe moldovence si cu atat mai mult pe romance. Uite-te pe facebook cate conturi false sunt.Toate fetele alea sunt rusoaice, absolut toate.Nu spun numai eu, este un moldovean, cantaret, a foacut facultatea la Cluj (deci a vazut si romance), a muncit o perioada in Rusia (deci a vazut si rusoaice) iar intr-o melodie de-a lui spune de rusoaice ca sunt cele mai frumoase din lume iar despre moldovence spune doar ca sunt dragute.Nu are insa nicio melodie despre romance. Uite melodia, este oarecum, opinia unui moldovean Kapushon-Eu tot te caut prin multime Ideea este aceeasi, moldovenii sunt mai frumosi pentru ca sunt mai rusificati.Pup, la revedere
Georgian1992 întreabă: