| T30D0RA a întrebat:

Cum naiba sa te dai cu pisat peste cosuri si ele sa treaca? Asa a precizat un prieten si m-a bufnit rasul. Nu cred asa ceva. Totusi, a incercat cineva si a dat rezultate?

Răspuns Câştigător
| Rapateckh93 a răspuns:

Offtopic : Da,si daca mananci caca are efect minunat, priviti politicienii ca ei fac asta si le merge bine.

Te-as sfatui sa nu te dai cu tot felul de minunatii pe fata, pentru ca oricum nu o sa-ti treaca.Am avut cosuri si am facut tratamente dupa tratamente si degeaba, trec singure in timp.Am 18 ani si deja am inceput sa nu mai am chiar asa multe.Cosurile iti apar in perioada de pubertate,la unii se manifesta mai devreme la unii mai tarziu, iar la unii se trec mai devreme, la unii mai tarziu.Imi trecuse putin cand am facut masca din miere de albine amestecata cu sulf parca.Mai cauta retete pe net, dar sa fie naturiste. Urina nu cred ca rezolva nimic si in plus de asta este scarbos sa te dai cu urina pe fata. Funda?

10 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Vai, prietenul ala al tau face economie nu gluma...
Daca se da mai degraba cu urina si nu se indura sa isi cumpere Clean and Clear sau sa consume apa de la robinet...

| AndaWest a răspuns:

Incearca si ne zici si noua

| Rapateckh93 a răspuns:

Lemonshu crezi ca mai exista asa ceva? laughing

| Epurean a răspuns:

laughing Am auzit si eu de metodata asta si cica ar fi buna.Cica daca bei pipi, are efect anti`stress

| eclipsegirl31 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu asa ceva! Urina contine toxine si sunt de parere ca este mai mult daunatoare!

| DEBrown a răspuns:

Nu am incercat, pare cam urat, dar sa stii ca e adevarat.

| AcelAS_4170 a răspuns:

Toate afirmatiile sunt corecte. poti sa bei, sa te dai pe rani chiar si pe fata.pare cam urat.dar in situatii necesare trebuie sa faci si astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic amuzant. Urina poate trata multe afecțiuni ale pielii și nu numai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba? pisatul treba sa fie de fata mare.ala e bun de leac.

| ZeroBarat1 a răspuns:

Asa se facea in armata, cine se ranea la mana sau indiferent de zona, se dadea cu urina si ii trecea, ii primul medicament cand te ranesti undeva, serios, asa e!winking