anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum o conving pe mama sa ma lase sa ma epilez pentru inceputul anului scolar? Nu cred ca merit sa fiu umilita de colegi doar pentru ca ea e de moda veche! Mi-a venit menstruatia de 4 luni, am sani potriviti pentru varsta mea, si sunt aproape la fel de inalta ca ea. (Ea avand 170 cm, iar eu 160cm). Ei i-a venit menstruatia la 14 ani si nici atunci nu avea sani sau par pe picioare! Cum sa o conviiiiiiing? Fac 12 ani in decembrie!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai mult par roag-o frumos si spune-i situatia dar cred ca ai putin si in plus daca vine iarna acus nu o sa mai porti sorturi sau tricouri etc deci nu are rost. De ce iti e rusine de cei de la scoala? Nu poti sa le raspunzi inapoi? In primul rand nu e treaba lor si in al doilea rand tu ai corpul mai dezvoltat si asta e ca tot e corp, ce ei nu au defecte? Lasa sa se gandeasca la ei nu la tine. Succes sper ca te-am ajutatwinking

| Alexutza1712 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! De fapt, daca ma gandesc mai bine, ai dreptate! Nu trebuie sa fiu "domnisoara perfecta", nu? Sunt sigura ca atunci cand va incepe anul scolar, colegele mele sunt in aceeasi situatie ca mine, daca nu cumva ele s-au epilat. Si daca au facut-o, nu e treaba mea! Mersi inca o data!winking

| anonim_4396 explică (pentru Alexutza1712):

Cu placere! big grin eu asa fac, invat sa nu imi pese pentru ca nu e cine stie ce. Te puuup succeswinking un an scolar cat mai bun

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca incepi de acum cu epilatul pe la 20 si ceva de ani ai sa bagi combina la secerat.Chia trebuie sa faci asta?
P.S.Ti-a povestit mama ta ca i-a venit CM la 14 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu prea poți pentru că ești destul de mică. dar de ce graba asta? așteaptă până la primăvară, oricum vine iarna și nu o să porți nimic scurt. și poate până atunci o convingi, dacă nu, fă-o fără să îi spui, te va certa puțin, dar apoi o să fie totul bine.

| anaaandr17 a răspuns:

Depinde de fiecare mama, explica-i ca rautatile colegilor tai te fac sa suferi si gandirea s-a schimbat.Nu e nimic rau sa te epilezi.