Incalzesti uleiul de masline intr-o oala.Incalzit,nu tare! Dupa ce s-a incalzit, pui cafea in el.Acoperi oala cu ceva si lasi sa se raceasca cateva minute. Apoi strecori uleiul cu cafea printr-un tifon, sau servetel. Dupa dus, cand ai porii deschisi, aplici uleiul si te masezi un pic.E bine sa-l faci seara.
Celulita pot avea si femeile slabe.Iti recomand masca cu ulei de masline si cafea. Aplicata zilnic, reduce aspectul de celulita.
Pai fara dieta nu prea se poate. Bine, nu o dieta stricta..doar sa nu mai consumi grasimi multe, sare sau dulciuri. Trebuie sa bei minim 2 litrii de apa pe zi si sa iti faci in fiecare seara un amestec din 3 linguri din crema de corp preferata si 2 linguri de cafea si sa iti masezi pielea si circular si normal timp de vreo 3 minute. Eu zic ca in 2 saptamani mie aproape mi a disparut...depinde si daca e foarte pronuntata. Sper ca te am ajutat:* Pupici
Alearga vreo 2-3 ore pe zi. Consumand anumite alimente nu faci decat sa te ingrasi dar alergand in fiecare zi iti mentii silueta.
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: