Salut!
O regula simpla a machiajului spune sa iti aplici fond de ten o culoare putin mai deschisa nuantei pielii tale, de la baza nasului pana la varf, se intinde bine dar nu aplica si pe nari ( partile laterale ale nasului ). Acest truc ajuta putin! Si o tunsoare fancy ajuta, iti lasi parul sa creasca, mai ales bretonul si abordezi diferite stiluri de a-l aranja. Interventia chirurgicala ar fi o posibilitate.
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o zi frumoasa!
E greu sa-l maschezii dar se poate de ex cu o freza potrivita. Daca ai un nas mare si un par lung lipit de cap nasul iese si mai mult in evidenta.Trebuie sa iti faci o freza potrivita daca nu ai deja una.O alta tehnica ar fi machiajun dar sunt convinsa ca nu esti incantat de idee :)) Nu vorbesc de machias gen rimel, fard, ruj etc ci de o tehnica numita ''contouring'' care implica trasara unor umbre cu ajutorul machiajului.http://www.youtube.com/watch?v=vMhQOCBYxrs
daca vrei, te poti duce la orice salon unde executa machiaje si cel/cea de acolo te va ajuta daca iti explici ce vrei.;)
Pai tot ce trebuie sa faci e sa nu te mai gandesti cum sa il maschezi si sa accentuezi, infrumusetezi alte lucruri care sa faca fetele sa uite de nănău
spre exemplu, fa-ti o freza super misto, gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres fetele adora asta ..imbraca-te genial, camasa pantaloni negri sau visinii, tenisi etc, conteaza si sa nu ai cosuri, daca ai sprancenele prea groase mai scoate si padurice, apoi..hm, pafrumeaza-te. fetelor le plac baietii care miros bine :">, fi tu insuti, fi amuzant.s anul-ti pese ce zic altii de nasul tau. iar daca chiar iti pasa, ti-am dat niste sfaturi mai sus;) mascheaza-l accentuand alte lucruri super la tine..astfel vei fi un magnet de femei :) bafta!
Ps. FUNDA?:d
Nu cred ca se poate face asa ceva. sfatul meu e sa ai incredere in tine si sa te accepti in primul rand tu pe tine asa cum esti. astfel te vor accepta si ceilalti.
CU BARBĂ, d'oh!
Dacă ai barbă automat atenţia se mută asupra ei, şi astfel se creează iluzia de nas mai mic sau nu atât de proeminent.
glamour_5213 întreabă:
ejwihss întreabă: