Nu face greseala de a te da cu crema inainte de fond de ten, nu are un finish bun. Cumpara un fond de ten cu acoperire mare dar mai intai aplica un primer, ai putea cumpara "Stay Matte" de la Rimmel London sau L'oreal "Infaillible" pentru o acoperire mare si foloseste un corector daca e nevoie apoi poti aplica o pudra, pentru a fixa fondul de ten. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Hei :* Cumpara-ti o crema 100% naturala...din farmacie (nu e scumpa, pana in 10 lei) da-ti inainte cu ea pe fat, apoi aplica un fond de ten bun, peste tot. La final aplica o pudra deschisa, si totul o sa iasa mult mai bine Te pup, si bafta :*
Nu te da cu crema inainte sa-ti aplici fondul de ten, decat daca ai pielea uscata, daca ai cosuri crema nu face decat sa le hidrateze si sa apara sebumul iar.eu folosesc fondul de ten de la rimmel London lasting finish, daca vezi ca nu se acopera bine dupa un strat de fond de ten mai adauga un strat subtire, dupa aplica o pudra
Inainte de a te machia, trebuie sa-ti speli fata cu un gel de curatare si sa aplici o crema hidratanta. Daca iesi pe timp de zi, trebuie neaparat sa folosesti crema cu protectie solara.Iti recomand ca pe toata fata sa aplici un produs cu o acoperire mica spre medie ( de exemplu:BB/CC cream sau un fond de ten cu aspect natural), iar pe portiune cu cosuri sa folosesti un fond de ten cu acoperire mai mare ( de exemplu :Revlon Colorstay, Vichy Dermablend) sau un corector cu acoperire maxima ( Pro longwear de la Mac), iar la sfarsit sa aplici un strat fin de pudra ca sa nu iti incarci fata si ca machiajul sa fie fixat si mai rezistent, iar sebumul sa nu apara. Poti folosi si primer (baza de machiaj) inainte de fond de ten, pe fata curata, acum depinde de tine ce fel de primer vrei sa folosesti, foarte bun e cel cu nuanta verde care diminueaza roseata cosurilor. Dupa te ai terminat machiajul fetei, foloseste apa termala sau un spray de fixare a machiajului si astfel va fi mult mai rezistent si va face fata cu brio si caldurii de afara.Iti recomand sa nu folosesti pe toata fata un fond de ten cu acoperire maxima, va arata super incarcat si fals, deci aplica asa cum ti-am recomandat si mai sus decat pe zonele cu cosuri.Ai grija ca mereu sa-ti speli pensulele de machiaj si sa te speli si pe maini.Du-te la un dermatolog bun ce te va ajuta cu cosurile.Mult succes si ai grija de fata ta!
anonim_4396 întreabă: