Doua varinate, te dai cu blush, sau te ciupesti de braji pana se inrosesc.
Mai exista si varianta sa-ti dai palme pana se inrosesc. Sau chiar sa alergi pana nu mai poti, dar asa ti se inroseste toata fata, nu doar obrajii.
Aplici un pic de ruj rosu pe ambii obraji, in zona pometilor, si il intinzi uniform cu vârful degetelor. Să nu aplici ruj din belșug, pentru a evita sa arăti ca o... mască.
Incerc să-ți explic să-ți spun cum dar ma încurc și nu știu cum sa spun cred am un blocaj ))
Te dai cu ruj (pe buze) apoi iti dai cu degetul aratator de la fiecare mana pe buze si apoi dai pe obraji
devin destul de rosii ca sa se observe discret (adica asa cum trebuie sa fie orice machiaj), fara sa fie PREA rosii
am vazut jmecheria asta intr-un videoclip
chestii aiurea (ca doar katerinka e permisa) cum ar fi palme sau ciupituri, iti fac obraji rosii cateva minute, dupa care se umplu de vanatai sau ceva de genul asta
INTODEAUNA machiajul trebuie sa amplifice si sa ascunda, NU SA IASA IN EVIDENTA... ****INTOTDEAUNA****
sau, EVIDENT, dupa ce saruti baiatul pe care il iubesti, mai ales prima oara, o sa ai toata fata rosie, mult mai mult decat cateva minute, si apoi o sa devii visatoare, iar baiatul, daca te iubeste, iar te saruta, iar devii rosie ca racul, samd
dragostea e frumoasa, CU ADEVARAT!
DaciaRomania întreabă: