| JessicaJess30 a întrebat:

Cum pot deveni mai frumoasa?

Răspuns Câştigător
| Anonima00000000 a răspuns:

Ai incredere in tine. Mai intai tu trebuie sa te accepti si apoi si cei din jur te vor accepta. Zambeste mereu si fii mereu vesela acest lucru te va face de 100 de ori mai frumoasa decat atunci cand esti trista.
"Frumusetea este in ochii privitorului"

Nu uita ZAMBESTE:
https://capshunik.files.wordpress.com/......essiah.jpg

7 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Buna, daca iti plac produsele Oriflame, ai acum sansa sa le cumperi cu 23% -40% reducere. Daca vrei sa castigi si banuti, oferta este chiar mai generoasa. Inregistreaza-te acum, sau contacteaza-ma pentru detalii!
E-mail ln_anamaria@yahoo.com Tel: 0761140009.
Te poti inscrie direct aici:
http://ro.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=465570

ma poti contacta si daca vrei doar sa comanzi produse, trimit oriunde in tara.

mira
| mira a răspuns:

Devenind mai buna, mai atenta cu ceilalti.Frumusetea vine si din interior.

| OldSoul a răspuns:

Folosind machiaj/farduri...

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Nu iti voi da raspunsuri gen,,frumusetea vine din interior", pentru ca stiu ca te referi la estetica.
In primul rand, igiena corporala este esentiala, sa fii mereu curata si ingrijita, si sa mirosi frumos.Hainele sa fie de asemenea curate, corect potrivite, asortate, nu sifonate, si foarte important tu sa te simti bine in ele.Atunci cand porti o piesa vestimentara in care nu te simti bine,care simti ca nu te reprezinta,se vede,si iti strica imaginea. Este important ca o fata/femeie sa fie mereu aranjata. Excludem evenimentele(baluri,nunti, petreceri)cand machiajul in exces este permis.Un machiaj discret este obligatoriu atunci cand mergi la liceu/serviciu/in oras(un rimel, un ruj, un fard). Trebuie sa gasesti culori de fard care te avantajeaza in functie de ochi si ten, dar si de culoarea parului.
Culoarea parului si tunsoarea reprezinta 90% din look-ul unei femei. Daca tunsoarea sau culoarea nu i se potrivesc poti spune ca totul e dus pe apa sambetei.Eu niciodata nu am inteles de ce unele fete se agata de o anumita culoarea care le sta dezastruos...negru abanos nu i se poriveste oricui.Din ce in ce mai multe fete se vopsesc asa si poate doar 1 din 20 arata ok.La fel si cu roscatul, dar deja deviez de la subiect.Trebuie sa iti gasesti cuoarea care te avantajeaza siin care te simti bine,cere sfatul unui stilist. Daca nu vrei sa te vopsesti,si ai parul tau natural,este foarte bine.Dar,o data ce ai inceput sa te vopsesti, o faci pana la capat, nu,, il las sa creasca" si stau jumate de par blond si jumate negru, pentru ca arata oribil si neingrijit.Pe podium efectul asta e bine ales, nu facut din neglijenta, La fel si cu tunsoarea, te poate schimba total. Daca ai parul scurt, cu atat mai mult nu iti poti permite sa iesi din casa necoafata pentru ca se vede.La parul lung, il tapezi, il prinzi in coada si te-a scos din impas.Acestea sunt in mare, lucruri esentiale pe care daca o fata le respecta, nu are cum sa dea gres.

| LaVerd3 a răspuns:

Farduri şi machiaje aplicate finuţ pe faţă sau alte părţi ale corpului, nu exagerat.
tricouri uşor larguţe şi blugi strimţi sau lagi şi tăiaţi.
aici depinde de stilul tău, cum îţi place ţie.
şi dacă vrei să fii mai "sexy" pentru un baiat care nu te place pentru că eşti 'urâtă' atunci el nu te va place indiferent câte operaţii estetice vei face.

| fergierikerikomike a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa te ingrijesti mai exact sa ti pese de imaginea ta.
Si sa ai incredere in tine.
Eu fac asta mereu si ma simt foarte speciala si frumoasa.
De multe ori nu am incredere in mine si ma simt ca Betty cea urata! Nu conteaza hainele, sa stii!( e nici sa te imbraci cu un sac de gunoi) dar nu iti trebuie cine stie ce haine scumpe!
Asta i tot, sper ca te am ajutat putin!
Funda!

| Nitescu_George_1999 a răspuns:

Ce intrebare! fiecare om e frumos in felul lui nu trebuie sa-ti dai cu prostii pe fata pentru nm!

Întrebări similare