| suntsuper a întrebat:

Cum pot deveni reprezentant Avon si ce pasi sunt? Am vazut pe site un formular de inscriere, dar ce se intampla dupa ce imi bag datele acolo? Ma va suna un alt reprezentant?
cat mai multe detalii va rog

5 răspunsuri:
| AnielAn a răspuns:

Poti online dar nu stiu exact sa iti dau detalii mi se pare ca gasesti si numere de telefon. Eu m-am facut reprezentant dintr-un noroc. Se facea tombola si cine castiga la tombola primea un cadou si a trebuit sa merg la sediul AVON din orasul meu (stau in Sibiu) acolo am primit toate informatiile de care aveam nevoie si asa m-am facut reprezentant. E super simplu sa devii reprezentant pur si simplu m-a intrebat daca vreau sa devin si i-am zis da si de atunci sunt reprezentant. Deci daca te inscrii online e cam la fel daca te duci la sediu. La avon exista lideri, liderii sunt oameni care pot pune comenzi dar sunt mai mult pusi pentu a aduce cat mai multi reprezentanti, deci tu vei avea un lider care iti va da informatiile necesare pentru a pune o comanda. Nu vei avea mare ajutor de el decat la inceput dupa te poti loga pe contul tau AVON si vei pune singura comenzile. Vei avea un numar de reprezentant format din mai multe cifre. Tu trebuie sa pui comanda minima de 120 de lei, daca pui mai putin vei avea costuri suplimentare. Online cred ca se procedeaza la fel dar nu stiu sa iti zic.

| suntsuper explică (pentru AnielAn):

Si cum pot deveni si eu lider? E adevarat ca daca inscrii 4 persoane ca reprezentanti, devii lider si tu? Si de asemenea pot deveni reprezentanta daca am 16 ani?

| AnielAn a răspuns (pentru suntsuper):

Pai prima data te faci reprezentant si ca sa fi lider ii spui liderului tau sa zic asa si el iti va da detalii. Ca sa fi lider trebuie sa aduci multi reprezentanti si sa fi activa. Cred ca e adevarat. Si eu am 16 ani si sunt reprezentanta de anul trecut deci poti

| AnielAn a răspuns (pentru AnielAn):

Cat timp ai 16 ani esti minora deci vei avea nevoie de un parinte care sa isi dea datele personale foaie foarte usor de completat pe care o poti primi de la liderul tau in care completezi cateva date ale parintelui respectiv cu care trebuie sa mergi de fiecare data cand iti iei produsele si cu buletinul tau, sau daca nu iti iei tu produsele trimiti parintele pe care l-ai pus, el va putea sa ia pachetele fara acea hartie dar tie iti va trebui. ( eu le iau de la posta tu iti poti alege cum vrei dar cred ca e mai complicat cred ca la posta e mai simplu)

Întrebări similare