Imbracate in haine rupte, freza de cocalar si comportament de nebun. Vei vedea diferenta si toti o sa te urasca
Hei,am sa-ti dau un sfat!
Nu fi rau cu mine, nu te pune cu mine!
Altfel va fi rau!
Mai, mai, mai... dar ce ai sa imi faci? Vei trece prin monitor? Mititica s-a suparat
Aparentele nu sunt totul. Cel mai mult conteaza atitudinea si cat de bine stii sa te impui in fata celorlalti, fara sa fii vulgara. Sa-i faci pe oameni sa te respecte intr-un mod pozitiv. Adica sa te respecte fara sa-ti poarte pica. Totusi, a fi "tipa rea" nu inseamna mereu un lucru bun...
De obicei, o schimbare radicala atat fizic cat si moral este vazuta in doua feluri : toti te apreciaza sau evident toti te urasc. Eu ti-as da un sfat : sa nu te schimbi niciodata mai ales cum vrei tu sa devii,, tipa rea ''. Poate se vor teme de tine dar te vor exclude si nu isi vor schimba parerea despre,, noua tu '' sau poate vor rade de tine si nu vei mai putea scapa de ura ce ti-o vor purta. Mereu poti face o schimabre de look dar nu in rau. Drept urmare, ramai asa cum esti si nu incerca sa iti creezi o,, masca'' pentru a nu fi catalogata cum nu si-ar dori nici o fata.
Mda, mor de frica. Du-te si iti cauta ciinele. Chiar ca esti o scolarita. Max 11 ani ai!
1) Nu e chineza, e rusa
2) Nu vorbesc, ci scriu
Chiar ca esti una mica, umflata in pene. Ia o carte in mina mai bine.
Williama întreabă: