| *** ~_- DeLliAaA -_~ *** a întrebat:

Cum pot disparea punctele negre de pe fata? Vreau ceva natural, ceaiuri dar nu creme sau chestii inutile big grin, ceva pe care l`ati incercat si voikiss. >Fundabig grin<

Răspuns Câştigător
| Breakingthehabittonight a răspuns:

Eu nu am puncte negre, dar am vazut o data un raspuns pe TPU ca daca te speli cu malai deala galben pe fata.se mai curata cat de cat-e ca si cum ar imita o crema cu granule mici

daca nu merge ...incearcasa faci o baie cu aburiwinking

fierbi niste apa o pui intr-un castron si pui fata acolo cam 10-20 minute... te speli pe fata si la final clatesti cu apa rece, ca sa se inchida porii si sa nu iti intre praf in eiwinkingATENTIE! nu mai mult de 2-3 ori pe luna ca faci nu stiu ce boala la plamani...ca inhalezi aburi uzi si fierbinti

sau te speli cu ceai de musetelwinking

multa bafta si sa ai o fata frumoasa laughing:*

5 răspunsuri:
| RMC a răspuns:

Apa+sapun

| Shamira-Geo a răspuns:

BUna...eu am o crema de la AVON care sincer este buna, eu am si de cosuri si de puncte negre si iti trec.Se numeste Clearskin, daca vrei sa-ti iei te duci si ii ceri CLEARSKIN-demachiant pentru puncte negre cu acid salicilic. Puls ca isi face efectul dupa 4 5 zile dar sa te dai cu el in ficare zi de 2 sau 3 ori.La mine si a facut efectul. Sper ca ti'am fost de ajutor.PA :X

| Sophie a răspuns:

aplica o crema speciale pentru puncte negre de la avon sau oriflamebig grin...eu nu am decat vreo 2 cosurilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce faci baie da`te cu crema din aceea exfolianta...cam de 2 ori pe saptamana asa si dupa da cu putin suc de lamaie ca inchide porii si nu se mai acumuleaza asa repede mizerie acolowinking

| Bondarel99 a răspuns:

Mie mi-a zis profu de biologie ca trebuie sa ma spal de trei ori pe zi cu apa calduta pa fata si asta fac de un an dar singurele care imi dispar sunt cosurile din cand in cand. Dar am folosit si o sumedenie de creme si geluri pentru acnee si puncte negre; E o crema se numeste nivea young clean deeper.Am folosit-o o perioada si era buna pentru cosuri dar imi apareau si mai multe puncte negre.Pe aia sa nu ti-o iei