Cand faci baie pe cap maseaza-ti pielea capului cu buricele degetelor minim 5 minute. Face bine la cresterea parului.De asemenea uleiul de ricin este foarte bun.Il aplici inainte de a face baie si ti pe par timp de 5 minute apoi clatesti si dupa te speli normal.Costa 3 lei in cantitate mica si 10 lei in cantitate mare.Il gasesti la orice naturist. Daca consideri ca este un raspuns folositor te rog da-mi fundita si un folositor:d
Uleiul de ricin ajuta la cresterea si regenerarea rapida a parului. Poti incerca sa iti masezi in fiecare seara timp de 2 saptamani. parul cu ulei de ricin timp de 4-5 min. chiar e foarte bun.Totodata e recomandat sa folosim uleiul de ricin in combinatii cu ulei de masline, ou, lamaie, pentru a crea o masca de par pe care o aplicam inainte de a face baie. Ex. eu folosesc o masca de par naturista pentru crestere regenerare si hidratare care chiar da rezultate ( 2 linguri ulei ricin, 2linguri ulei de masline, 2 linguri miere, si sucul de la o lamaie stoarsa) o tin timp de 30-60 min. inainte de fiecare baie apoi spal parul normal.Creste mai repede si arata mai sanatos!
Seara si de cate ori ai timp maseaza-ti parul nu iti face baie in cap in fiecare zi nu folosi (macar pentru o perioada aparate de aranjat parul care folosesc caldura incluzand uscatorul de par incearca sa usuci parul cu un prosp)tunde-ti varfurile des si incearca uleiul de masline(masca inainte de baie)a si f important mananca fructe legume si bea multa apa(trebuie ajutat si din interior)
Eu, sincer, in vacanta asta am tinut parul mai mereu prins in coc.Si mi-a crescut chiar surprinzatorDac vrei sa incerci, succes!>
Vrei sa iti zic cea mai naturisa cale? Dar sunt sigura ca nu o vei folosi. Spalate cu sapun de casa, succesul e garantat... dupa 1 saptamana e deja vizibil
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: