| Ramonabaaaa a întrebat:

Cum pot face să-mi creasca părul mai repede? Fara tratamenturi gen pastile chatterbox FUNDA; o3.

Răspuns Câştigător
| alina1990 a răspuns:

In primul rand, indiferent de tratamentul pe care il vei urma, sa nu te astepti la efecte foarte rapide.
Este foarte importanta alimentatia, care sa cuprinda produse bogate in proteine, cum ar fi: ficatul de vita, ouale, fasole verde, peste si vitamina A, de exemplu morcovii. Se spune ca un consum marit de castravete ar stimula cresterea parului. Poti, de asemenea sa iei vitamine pentru par: Revalid(este eficient luat cel putin 3 luni), Miss Vitaal.
Exista sampoane speciale pentru cresterea parului: "Sampon nutritiv pentru cresterea parului" de la Favisan, "Sampon cu extract de urzica" de la Corona etc.
Ca tratamente naturiste poti folosi:
-infuzie de rozmarin, cu care iti clatesti parul;
-masca din ulei de ricin+galbenus de ou, se amesteca foarte bine si se maseaza pielea capului; dupa 1 ora se spala parul;
-poti sa-ti prepari singura un sampon format din 2 galbenusuri+ 2 linguri tinctura de brusture+ 4 linguri apa;
-FOARTE IMPORTANT este masajul zilnic al scalpului, in jur de 5 minute. Poti efectua acest masaj, pentru o eficienta ridicata, cu tinctura de ardei iute (foloseste aceasta tinctura doar de 2 ori pe saptamana)

8 răspunsuri:
| MetalHead04 a răspuns:

Pam pam smug zilnic iti masezi scalpul cu ulei de masline sau de ricin (depinde de care ai). dupa ce te-ai dat cu el stai 4 minute cu capul in jos si 2 ore cu el in par.(recomandat ar fi sal prinzi) dupa ce au trecut 2 ore il speli big grin si intr-o saptamana iti creste cat o palma big grin si app cand il speli nu-l da cu balsam.

| Tzukushi a răspuns:

Hei, eu folosesc aceste sfaturi!
le poti incerca si tu
te pup

http://www.sfaturilemariei.com/......a-parului/

| RckAndreea a răspuns (pentru marykate11):

Şi dacă chiar vrei să îţi crească mult mai rapid încearca cu gaz : Te speli pe cap, după pui într-un lighenuş nişte apă şi 2-3 picături de gaz de lampă, apoi îţi pui un prosop cald în cap, cu cât stai mai mult cu atât este mai bine, după te speli iar si îţi pui iar apă in lighean şi pui 3-4 picături de oţet, stai 5-10 minute şi te clăteşti pe cap, dar fără sa dai tot oţetul joc. Sper că ţi-am fost de ajutor. Eu am încercat şi chiar a mers :*. Pa-pa

| Ramonabaaaa explică:

Hai jet! Alt destept chatterbox

| Ramonabaaaa explică:

Panarama ce esti blushing!

| RckAndreea a răspuns:

Bună, pot să îţi zic că eu am părul până la fund. Am folosit un tratament natural : Un gălbenuş de ou amestecat ca omleta cu 2-3 linguri mai de ulei de măsline, îl pui cu mana în cap şi masezi uşor la rădăcină, după îţi pun un prosop în cap şi stai o oră aşa, după poţi să te speli. Să nu te sperii dacă se v-a întării, la spălare va fi normal.

| Janette99 a răspuns:

Eu zic sa nu te dai cu placa sau să nu folosești styleing-uri și să îți prinzi părul întodeauna... sper să te ajute