| genutzz a întrebat:

Cum pot face sa-mi creasca unghiile intr-o saptamana? foarte urgent funda

Răspuns Câştigător
| Lustful a răspuns:

Sa bei ou? Ulei?laughingO vaiii,sa nu faci asa ceva!
Poate nu iti poti achizitona acum ulei de ricin, ce-i drept uleiul de ricin ajuta la intarirea unghiei, nu la crestere...deci e cam in zadar.
Odata pe saptamna : Ulei de masline(sau ulei normal)+ Sare, 10 minute.
In fiecare zi:Apa calda+Sare, 15-60 de minute.
Stoarce zeama unei lamai, si aplica pe unghii ca si un lac happy

7 răspunsuri:
| cozmyn3 a răspuns:

Eu am vazut pe un sit ca daca mananci oua de gaina unghiile vor fi mai sanatoase si vor creste repede. big grin

| cscaramel a răspuns:

Daca le vrei mai mari intr-o saptamana, atunci ar trebui sa-ti pui unghii false, pentru ca daca vrei sa le faci sa creasca mai repede, o sa dureze ceva mai mult, dar exista tratamente, pe care le poti cumpara(de la avon de exemplu), sau naturiste, si anume:
Masează unghiile timp de 2 luni de zile, seara cu ulei de ricin (se găsește la Plafar, 25 ml/3 ron).
Evită substanțele chimice, detergenții și dizolvantul de unghii care conține acetonă, distrug matrița unghială.
Pentru îndepărtarea ojei sau a lacului de unghii folosește dizolvant fără acetonă (free), indicat este cel de la Hemel, este pe bază de plante și uleiuri esențiale.

sau poti sa-ti inmoi timp de 20 de minute, seara preferabil, unghiile in ulei cald > cat de cald suporti< poti folosi si ulei de gatit.

| bostoaica a răspuns:

Bei ulei cu sare.3 linurite seara si 3 dimineata.

| Anestezia a răspuns:

Bună! Păi nu stiu dacă iti vor creste asa de repede.Este imposibil să iti crească la comandă.

Succes!

| AtateaConditii a răspuns:

Poi le dai cu ricin sau le tii in apa cu sare.

| lentzig a răspuns:

Da te cu ulei de ricin dimineata, iar seara cu vitamina a, fiola.in plus ia pastile vitamina a!

| Deussy a răspuns:

Mie imi cresc in 5 zile fara sa fac nimic. Doar le las in pace, nu prea ma ocup de ele si stii. imi cresc mult mai frumoase si mai ingrijite decat sa folosesc un tratament. Inainte le rodeam, dar mi-am luat inima in dinti si nu am mai facut asta, imi cresc mai repede decat imi imaginam. Bafta happy