| BRoxana a întrebat:

Cum pot face sa reziste mai mult creionul, tusul pe ochi, mereu cand dau se imprastie pe tot ochiul si arata ingrozitor...trebuie sa dau cu ceva inainte sa dau cu creion, ca sa tina cat de cat?

Răspuns Câştigător
| DMuffin a răspuns:

Pai daca e vorba de tus trebuie sa astepti sa se usuce inainte sa pleci afara si nu mai umbla la ochi... daca spre exemplu lactimeaza foloseste cu grija un servetel si preseza usor. In cazul creionului inainte de aplicare treci pe zona omeda a ochiului elegant cu un betisor de urechi curat ca sa absoarba umezeala si evita sa aplici prea mult. Si chiar daca consideri ca nu faci freseala sa fi prea dura cu machiajul crede-ma ca poti fi...si sincer mai bine optezi pentru un look zilnic care s para mai natural(respectiv foloseste doar un pic de eyeliner adica o linia subtire cat imi aproape de genele de sus, astfel eviti imprastierea) sper ca te-am ajutathappy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand e necesar ca sa fie un produs de calitate!
Apoi, inainte de aplicare aplica cu varful degetelor putin baton corector ( cel care se aplica pentru a estompa cearcanele), apoi putina pudra translucida. In cazul in care folosesti fond de ten, si este de calitate si nu este expirat poti aplica in loc de baton corector. Succes!

| AdeeLinee a răspuns:

Buna.Incearca o baza de machiaj si foloseste tus de calitate(sa nu coste de exemplu 5 lei pentru ca cinci lei dai 5 lei face). Bafta!

| BRoxana explică:

Nu e vorba de calitate pentru ca am mai multe creioane, tusuri de diferite marci, dar se intind...toate

| Muflă a răspuns:

Am tuş de la Revlon cu pensulă groasă şi nu m-a trădat niciodată... şi referitor la creion, e imposibil să nu-ţi curgă. Mai bine te dai doar cu tuş oh go on

| valThina a răspuns:

Da`te cu fond de ten si apoi putina pudra si apoi aplici creionu/tus.eu una asa fac si imi rezista si cate 8 9 ore big grin ca apoi ma demachiez big grin

| Lala a răspuns:

Buna, Nirvana happy Problema la tine nu-i ca nu ai farduri de calitate, ci ca, dintr-un anume motiv, nu-ti rezista pe pleoape. Te sfatuiesc sa aplici primer pe pleoape inainte de orice alt produs cosmetic. Poti aplica si fond de ten dupa aceea, daca simti nevoia. Fondul de ten nu rezista foarte mult daca nu are o baza si se poate intinde, insa primerul are rolul de a sustine atat fondul de ten, cat si creionul si fardul pe care le aplici pe pleoapa, astfel incat sa nu se intinda. Eu il folosesc pe cel de la Elf Cosmetics si sunt multumita de el. Mult succes! happy