Pai, am 2 solutii pentru tine:
1. Cumpara-ti material si fa-l tu. Foloseste-l pe cel vechi drept tipar in cazul in care doar lungimea este problema ta( adica daca manecile sunt suficient de lungi, sta cum trebuie pe tine, nici prea larg, nici prea strâmt)
2. Aici ai o solutie mai simpla, dar ceva mai nebuneasca. Vezi pe unde gasesti o haine de un material identic sau cel putin similar( cauta prin casa sau pe la un second hand). Masoara lățimea hainei pe care vrei sa o,, sacrifici" apoi taie o fasie din ea care sa coincidă cu latimea hanoracului pe care doresti la il modifici. Spre exemplu, daca tu ai masurat latimea hanoracului de un pic mai sus de buzunar, atunci ai grija ca si segmentul de material pe care l-ai taiat sa fie asemenea. Lungimea segmentului ramane la latitudinea ta, in functie de cat de mult vrei sa lungesti hanoracul. In continuare vei taia hanoracul in 2, acolo unde doresti, si vei coase cu grija segmentul la locul lui. Cosi si cea de-a 2 parte a hanoracului, te asiguri ca arata purtabil si esti gata. Sfatul meu este ca materialul pe care il folosesti sa fie ori de-aceeasi culoare, ori cu o nuanta sau doua mai ferita, sau sa fie ceva ce se leaga. Spre exemplu, daca ai hanorac gri, ai multe opțiuni, dar ar fi o idee buna sa alegi tot o culoare neutra. Un maro, un beige, ceva. Daca ai o culoare in toata regula, de exemplu un albastru, poti folosi complementara lui, adica un portocaliu. De asemenea, poti folosi mai multe materiale, dar ai grija sa semene intre ele, iar culorile sa se potriveasca. Si atentie, nu incerca aceasta metoda pentru un hanorac cu fermoar. Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nelămuriri ma poti contacta
ejwihss întreabă: