Fiind o colega buna, ajutand colegii si cu o atitudine prietenoasa fata de toti. O sa te simti frumoasa in felul asta. In rest, ce vrei tu este un raspuns exact pentru ceva ce este foarte relativ. The beauty is in the eye of the beholder.
Sa te imbraci frumos si sa te machiezi. Dar frumusetea ta vine din interior. Si sa nu folosesti prea mult machiaj, nu arata bine.
u nu ai ce face in legatura cu asta, si apropo, asta suna cam egoist sau malefic
Nu prea ai ce face. Daca te-ai nascut frumoasa, esti frumoasa, daca nu, nu. Anyway, important e sa te simti bine, poarta ce-ti place si ce consideri ca te reprezinta. Frumusetea e relativa.
Cum a spus si MariuZ, "The beauty is in the eye of the beholder".
Frumusetea este ceva relativ. Unuia ii poti parea frumoasa, altuia ii poti parea urata.
Doi la mana, nici nu ar trebui sa te preocupe atat de mult acest subiect. Frumusetea e tracatoare, mai tarziu nu vei ramane decat cu constiinta ta si cu ceea ce ai acumulat pe parcursul vietii. Asa ca straduieste-te sa acumulezi cat mai mult, sa inveti cat mai bine, sa fii o buna colega cu toata lumea, sa faci gesturi frumoase. E mult mai important decat sa fii cea mai frumoasa din clasa, asta este ceva prea putin important.
Nu trebuie sa fii neaparat frumoasa fizic, cea mai apreciata frumusete e cea importanta deci fii buna si daca vrei sa fii frumoasa poti sa-ti faci o schimbare de look si fii tu insati, bafta.
@DianaScorpio "Frumusetea este ceva relativa." Adevarat, dar gramatica nu. Probabil ai vrut sa spui "frumusetea e relativa" sau "frumusetea e ceva relativ". E doar o greseala minora, dar suna "dureros" pentru urechile mele.
@Paulla
da, am vrut sa spun "frumusetea e ceva relativ". De obicei imi verific raspunsurile inainte sa le postez, dar oricine mai greseste.
Cam multe iti doresti. Ai putea incepe cu a fi prietenoasa si sa-i ajuti pe colegii tai. Frumusetea vine din interior. Chiar daca ai fi tu draguta, tot "urata" vei fi daca nu ai un comportament adecvat.
SuPradoze întreabă:
Georgian1992 întreabă: