| cosmic_ray a întrebat:

Cum pot fi reparate varfurile deteriorate?
exclus varianta tunsorii.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Poinsettia a răspuns:

Nu le mai poti repara. odata despicate, nu le mai poti "lipi" cu nimic. deci cauta un salon happy

| freehugs a răspuns:

Uleiul de masline ajuta sa nu se deterioreze parul sau sa se inspice. dar daca deja le ai deteriorate, ia'ti un pic din varfuri si incepe sa aplici ulei de masline inainte sa te speli.de preferat 1 data pe saptamanahappy

| anna_4818 a răspuns:

Incearca sa nu folosesti uscator, placa etc. pentru ca iti deshidrateaza parul.

lasa`l sa se usuce natural si foloseste masti pentru par. si sampoane pentru varfuri deteriorate.
dar ar fi bine sa il si tunzi macar 2 cm.
eu pana mai acum 2 luni am folosit placa aproape in fiecare zi. timp de un an jumatate cam asa, iar rezultatul a fost dezastruos. mi se despicau varfurile si erau deteriorate.
le-am taiat un pic si am folosit o masca pentru par degradat de la Kallos... plus sampon si balsam pentru par uscat si deteriorat de la schwartzchop si acum arata mult mai bine.
sper ca te-am ajutat :* si succes cu parul.

| dhraqull a răspuns:

Subscriu la ce a zis Giuly, firele odate despicate nu pot fi lipite la loc ca nu sunt din lut.
Trebuie sa accepti varianta tunsorii si pe viitor sa ai grija sa nu ti se mai intample.

| catthshshshs a răspuns:

Primul lucru pe care trebuie sa il tii minte este sa NU iti usuci parul cu uscatorul. Si nu freca varfurile ca se usuce pentru ca devine fragil.
Piaptana-l cum doresti si lasa-l sa se usuce singur. Spala-l la o ora rezonabila, si nu dormi cu el ud.
Cand il speli, spala-l cu o solutie alcatuita din sampon si un pic de praf de bicarbonat de sodiu alimentar. Bicarbonatul te va face sa scapi de matreata si il va face frumos. O alta varianta este uleiul de masline, il ingrijeste.

| Incubus a răspuns:

De reparat nu se reparasad