Da, functioneaza. Trebuie sa dai pe gene, cu o pensula de rimel curata, in fiecare seara. Rezultatele vor aparea in 3 saptamani-1 luna. Se vor indesi si vor creste in lungime.
Iti trebuie o perie d rimel curata, Pune putin ulei de ricin pe periuta.
- Curbeaza genele puternic cu clestele pentru gene aprox 5-7 secunde, periaza genele cu periuta cat sa imbracati cu ulei fiecare geana fara ca genele sa se lipeasca intre ele, astepta 1 minut si clateste periuta cu apa, Periaza genele cu periuta umezita.(in 3 zile se alungesc genele)
Fiica mea a folosit cu ani in urma, a avut rezultate dar a durat ceva timp. Punea pe vata cateva picaturi de ulei de ricin si se ungea pe gene si sprincene.
inainte d culcare, dai genele cu ulei de ricin, cu ajutorul unui periute de mascara curate...eu ma dau si pe sprancene si am observat ca s-a imbunatatit structura lor. Ai grija sa nu dai prea mult ca iti poate intra in ochi si sa te deranjeze. eu folosesc ulei de ricin asa:
- simplu, pentru gene
- amestecat cu zeama de lamaie, pentru unghii
- amestecat cu sare (pana iese ca o pasta) pentru piele, in timpul dusului
- simplu, pentru par (frecat la radacina parului)
Poti sa folosesti si ulei de ricin pentru buze. Unge-ti buzele seara cu ulei de ricin iar dimineata curata-le cu un tampon de vata pe care ai picurat putin ulei de ricin. O sa vezi diferenta in cateva zile.
De uleiul de ricin am auzit si eu
dar sa le faci sa creasca nu mai ai cum.asa sunt genele tale
folosesti mascara foarte des cumva?
Da functioneaza, eu folesc si daca foloseste in fiecare zi timp de o saptamana o sa vezi rezultate, se vor lungi si oor sa creasca mai dese
Intr-adevar uleiul de ricin este bun. Am folosit si eu. Regula nr. 1 este sa te demachiezi de fiecare data, seara inainte de culcare, nu incarca genele prea mult cu rimel. Mod de aplicare a uleiului : fie cu o buleta de vata imbibata in ulei de ricin, fie cu o pensula foarte fina, cum ar fi cea de cosmetice de la eyes liner, sau pensule aplicatoare sau sa folosesti aplicatorul de la un rimel pe care nu il mai folosesti, asta dupa ce l-ai curatat in prealabil foarte bine ( atentie la pastratrea pensulelor sau a aplicatoarelor; inainte de fiecare utilizare curarati bine pensula/aplicatorul, ochiul fiind un organ extrem de sensibil la infectii).
Bai fetelor, de ce scrieti voi prostii daca nu sunteti in cunostinta de cauza, mor pe voi cand toate faceti pe stiutoarele, exista ulei de ricin SPECIAL pentru gene si sprancene, nu ulei simplu de ricin iar ca sa se indeseasca se dau cu ulei de migdale ca ricinul nu indesteste doar incurajeaza cresterea...asta ca sa o stiti voi asa pentru mintea voastra
kittyBast întreabă:
DaciaRomania întreabă: