In principiu fondul de ten se foloseste, dar daca vrei ceva tip crema alege un BB-Cream(combinatia intre fond de ten si crema care are si SPF si multe altele) Fundita?
Draga mea, eu avem fața plină de coșuri, și faza e că eu le storceam și mai făceam și bube pe față, și toată ziua mă plângeam că nu le mai suport, până când într-o zi o prietenă mi-a zis că ea s`a dat cu asocilin și că i`au trecut.Asocilinul este pentru câini și pentru pisici .Se găsesește la farmaciile veterinare.Și eu am crezut că face mișto de mine, dar mi-a adus tubul odată, și am început să mă dau cu el, iar după vreo 5 zile au început să îmi dispară.Eu te sfătuiesc să îl încerci, nu costă foarte mult, în jur de până la 10 lei.
Nu vreau sa crezi că fac mișto de tine, chiar e adevărat ce ți-am zis.
Sper că ți-am fost de folos:*:*:*
Mai bine sa scapi de cosuri decat sa le acoperi cu pudra sau fond de ten.
Eu am reusit sa scap de cosuri si puncte negre cu ajutorul unui doctor dermatolog si un tratament anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Iti recomand sa scapi de cosuri nu sa le ascunzi
Pai prima oara te dai cu un corector(poti sa'l cumperi de la farmacie cu maxim 8 lei sau din cataloagele avon sau oriflame) dupa ce acoperi cosurile cu corectorul da'te cu fond de ten pe toata fata, incepand de la frunte dupa nasul dupa obrajii.Atentie,nu intinde fondul de ten pentru ca mai mult il iei decat sa il intinzi, mai degraba il tamponezi usor cu mana pana intra in piele dupa intinzi usor cu mana.