| lyTTTT a întrebat:

Cum pot sa cresc putin mai inalta?:d am 1.55 si fac 16 ani. plus ca mai am si 55 de kg rolling eyes... cum as putea sa slabesc rapidd? sad

Răspuns Câştigător
| buburuza2 a răspuns:

Sa slebesttii sincer nu stiu dar daca vrei sa te inaltii incearca sa faci volei pentru cateva lunii happy eu eram in clasa a 5 si aveam 1, 55 si am facut 6 lunii volei si acum am 1.70 si sunt slabba si am fosrmele destul de accentuatte happy duppa parerea mea daca veii creste in inaltime nu se vor mai vedea kg in plus happy sper ca te-am ajutat || mentionez ca am aproape 14 anii :* || fundda?big grin

7 răspunsuri:
| friday a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa ai in primul rand multa vointa. E usor sa iei o dieta, sa te apuci de ea, dar in max.2-3 zile deja iti spui " ma apuc mai tarziu".
Diete gasesti pe internet cate vrei, era si un site, www.slabute.ro, cu multe tipuri de diete, unele personalizate, iti arata acolo cat ai slabit, jurnalele adolescentelor care sunt la cura de slabire. sper sa te ajute site-ul cu mai multe detalii.
Dar mai important decat orice e vointa.
Bafta!

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Buna pai iti recomand sa te duci la inot in 2-3 saptamana slabesti si te inalti foarte mult

| shnako a răspuns:

De crescut, o sa cresti, pana la 21 de ani poti creste. De slabit rapid, o metoda nu exista, fa sport si mananca echilibrat si vei slabi.

| Player54 a răspuns:

O sa slabesti daca te inalit si cel mai bun sport este inotul si voleiu

| Dragotta a răspuns:

Ca sa cresti bea lapte sau joaca basket.Si esti slaba mai lasati-ma in pace ca s-a dovedit ca 78% dintre baieti le plac fetele mai grasute.(nu zic ca esti grasa)Ma refer ca nu schiloada.Si daca chair vrei sa slabesti du-te la doctor si intreba nu te lua cu regimurile luate dupa ureche ca poti avea mari probleme

| SorinE a răspuns:

3 grefe pe zi, inainte de masa.
Sport ca baschet ori handball.
Daca ai timp si chef duminica sa alerg: 2 ture alergare usoara, 1 tura mers, 2 ture alergare usoara, 1 tura mers... repeti asta cat poti si sa termini neaparat in 1 tura merswinking

| ioana_2416 a răspuns:

Daca ai 55 de kg e okwinking. stai linistita.nu e mult:*