| camifgtjfjtyfmh a întrebat:

Cum pot sa fac eu cu o prietena sa fim cele mai populare din clasa multumesc cel mai bun si rapid raspuns primeste funda?

15 răspunsuri:
| camifgtjfjtyfmh explică:

Eu sunt mai slaba ea e un pic mai grasuta suntem in clasa a 5a

| asdfghjklkjhgfdsa a răspuns:

Faceti un lucru bun

| ionutVUVUZELA a răspuns:

F^teti-va si sa vedeti ce in evidenta o sa fiti

| ihaterain a răspuns:

...Nu stiu. Dar nu crezi ca sunteti un pic cam disperate dupa atentie?

| Mihaa12 a răspuns:

Chestia asta nu cred ca o poti obtine, dar ca sa incerci. vorbeste mult prin scoala, socializati happy! De obicei cele mai populare fete din scoala sunt cela mai frumoasewinking! Sau nah nu stiu ...imbracativa tare smug sa iesiti in evidentahee heenu stiu ce sa zic laughing! [ La noi in scoala sunt fete populare din fiecare clasa pot sa zic ca si eu sunt popolara ...destul laughing ] Tot ce pot sa va spun ca sa fiti cele mai populare [ fiti voi insiva kiss la asta se rezuma tot si nu va luati dupa totï desteptii ]

Fundisa?kiss

| LifeFail a răspuns:

Şi cu ce te ajută popularitatea? Oricum,să fii popular necesită multă bătaie de cap,să fii tot timpul la curent cu ce se întâmplă, să acorzi o importanţă deosebită hainelor and stuff. Şi la ce bun? Obţii doar invidia celor din jur. Mai bine acorzi importanţă şcolii în sine, învăţatului şi laşi copilăriile.
Baftă!

| Dean1996 a răspuns:

Sa fi popular nu e usor, si se castiga greu aceasta "popularitate" mult dorita de toti.Ca sa fi popular trebuie sa ai ceva special,sau doar sa fi "bitchy",sau sa ai banii. Popularitatea inseamna a iesi in evidenta prin ceva,eu stiu,ca sa fiti cele mai populare,sa invatati,asa toata lumea o sa se uite la voi si o sa va vorbeasca de mine, cam asta e singura metoda pentru a fi popular la scoala. Daca vrei sa fi cea mai populara din clasa trebuie sa te intelegi bine cu toate fetele si sa ai spirit de lider, sa poti fi in fruntea lor.

| CoquineNoire a răspuns:

Alergati goale in curtea scolii cu chilotii pe cap si cu tampoane in nas.
popularitatea va creste instant.

| bogdanelbogdi a răspuns:

Ooo sunteti in clasa a5a, pai eu zic sa mai asteptati putin!
Cand o sa mai cresti, sex, droguri, bautura, cluburi etc. si o sa fiti foarte populare! bine-inteles daca asta doritii.

| OanaSall a răspuns:

Sa te implici in cat mai multe activitati si sa atragi atentia prin inteligenta si sa-i eclipsezi pe ceilalti.

| Aly28 a răspuns:

Buna,pai ati putea incepe cum au zis si ceilalti sa va luati haine de firma, telefoane, genti.etc.dar daca nu folositi lucrul asta in avantajul vostru si sunteti fitoase,ar putea fii un dezavantaj. Purtati-va cat mai natural, incerca-ti sa vb cu toata lumea mai ales daca treceti clasa a 5, veti intalni colegi noi.Sa fii populara de multe ori insemamna sa fi populara si in afara clasei insa,sa cunosti cati mai multe fete,baieti, sa mergi prin mall-uri parcuri(la varsta voastra), asa va vor percepe colegii din clasa vostre interesante si va vor considera asa.

Nu suntem fitoase

Nu chiar cele mai populare ca sunt ceva fete la noi in clasa asa de fitoase is si ne dispera si de aia v-am intrebat

| MrSpooky a răspuns:

Eu stau tot timpu in banca si is aproape cel mai popular timp din clasa

| Alexandra_4886 a răspuns:

Incercati ca tu cu prietena ta sa va imbracati cul sa invatati cel mai bine sa va placa toata lumea si atunci veti fi cele mai populare!

Întrebări similare