| Maryaela a întrebat:

Cum pot sa fac sa imi creasca parul mai repede! Am parul pana la umeri, dar de 3 ani tot asa a ramas!cryingcryingcryingsadsadsadsad
Nu mai creste!
Un sfat! Va rog!
Multumesc! happyhappyhappy:

Răspuns Câştigător
| adesp12 a răspuns:

Fetelor, dar uleiul de ricin nu ingarasa parul? si eu ma chinui sa am parul lung de cativa ani. il tund, folosesc sampoane profesionale. dar nimic.de uleiul de ricin am mai auzit, dar mi-a fost frica sa incerc deaorece am parul f gras( ma spal o zi da una nu pe par).

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Ulei de ricin il gasesti la plafar sau la farmaciile naruriste si costa in jur de 3 lei
te dai cu el la radacina il tii jumatate de ora dupa care faci baie pe cap normal cu sampon

| gHelena a răspuns:

Buna, Maryela. In primul rand, trebuie sa iti tunzi varfurile la un interval de o luna - doua, pentru a evita despicarea acestora si aspectul inestetic. In al doilea rand, iti recomand un ser care ajuta parul sa creasca puternic si sanatos, impiedicand si caderea lui: Tonic Capilar. In rest, acorda o atentie sporita alimentatiei si fa o cura cu calciu. Spor in toate sa ai!

| crisS a răspuns:

Uleiul de ricin de poate ajuta.Il aplici astfel:inainte de a te spala pe cap ( sau daca vrei un tratament mai eficient si mai rapid in fiecare seara ) umezesti parul iar apoi torni cam 2 linguri de ulei de ricin in mana si masezi usor parul si scalpul timp de 4-5min. Apoi infasori parul intr-un prosop caldut si il ti timp de 30-60 min.