| ionik_1763 a întrebat:

Cum pot sa fac sa ma parul drept deoarece il am ondulat si daca il indrept revine la forma lui.Sa'l indrept mereu mi'e frica(sa nu-l ard).
Nu e un moft dar pur si simplu tunsoarea care o am nu ma avantajeaza la parul meu ondulat(e ondulat nu cret)
Va rog ajutati-ma... cel care ma ajuta si functioneaza primeste funda.:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici http://suntfata.info/2010/06/04/1663/. poti sa sari peste partea cu placa;)

5 răspunsuri:
| nutty a răspuns:

Ca sa nu il arzi, ia`ti o perie rotunda, si dupa baie il usuci cu foehn`ul si il dai cu peria.mai poti folosi si o solutie ceva...crema sau ceara.bft. :*

| Daviiiiiid a răspuns:

Nu stiu.in afara de placa nu stiu alta idee. sau a-i putea sa il piepteni din jumatate in jumatate de ora poate merge. chiar nu stiu.thinking doar chesti cu placawinking

sper ca te-am ajutatwinking :*

| Bacteriuță a răspuns:

Un permanent? big grin thinking
nu le am.blushing
da' de ce nu iti faci o tunsoare care sa te avantajeze, si in primul' rand sa-ti placa? raised eyebrows sunt atatea si atatea tunsori, roaga pe cel/cea care te tunde sa iti arate niste tunsori adecvate pentru forma fetei si tipul de par si tu sa-ti alegi pe cea care iti place cel mai mult.
sau, daca ai o tunsoare preferata, ia o poza cu tine la coafor, arata-i-o celui/celei care te tunde si intreb-o/-l daca te-ar avantaja si ce ar trebui sa faci sa o mentii ingrijita si asa cum e la inceput. tongue
succes :*

| BiaJ a răspuns:

Sunt sampoane pentru par dreptbig grin

| ionik_1763 explică:

Tunsoarea ma avantajeaza...ba nu imi sta extraordinar, exact cum imi doresc cu parul drept, doar ca mie mi se onduleaza.