Eu am niste prieteni baschetbalisti care cand vor sa ajunga in lotul national trebuie sa aiba peste 2m. si exercitiul pe care il fac este sa stea in fiecare zi 20 de minute agatati de sus cu mainile de o bara. 20 de minute e extrem de mult, dupa 1-2 minute simti ca nu mai poti respira si este important sa stai 20 de minute nu stiu daca merita, daca esti deja mai mare, adica ai peste 14 ani, baschetul sau voleiul nu prea mai fuctioneaza. ca sa te inalti cu baschetul trebuie sa joci cam 2 ore pe zi. nu stiu ce sa iti spun, de ce vrei neaparat sa fii mai inalta? stii cum se spune, esentele tari se tin in sticlute mici
Buna.
Eu nu am auzit de exercitii pentru alungirea picioarelor.
Insa ai putea sa faci urmatoarea chestie pentru a te alungii.Nu doar picioarele, tot corpul.
Trebuie sa stai agatata cu mainile de o bara.Circa 3-4 min.De mai multe ori pe zi.
Bara trebuie montata undeva in casa.
Cand stai agatata de ea, oasele se vor lungii.Se poate chiar sa cresti in inaltime.
Tu forteazati organismul ca dupa catia ani o sa zici ca te dor articulatiile si nu stii ce sa faci. Poti face sport pentru a avea organele interne mai active dar nu pentru a creste.
Stiu o activitate distractiva si detul de eficace. In fiecare zi cand iesi cu prietenele tale pe afara si nu ai ce sa faci... poti sa sari ata...
Roaga pe cineva sa te invete miscarile (portocala, lamaita, cele 21 de barcute)... Ajuta la alungirea picioarelor chiar daca uneori ti se mai intampla sa iti placa prea mult si sa exagerezi facand febra musculara...
Cred ca o ora pe zi de sarit ata nu strica
Crede-ma chiar functioneaza!
A alungi picioarele inseamna a lungi oasele lor, deci ai sa faci sport sau poti incerca o operatie. operatiile sunt costisitoare si financiar si dpdv al sanatatii (recuperare, spitalizare...). ma cam indoiesc eu ca fitness-ul iti lungeste picioarele. si treaba ca nu te descurci la unele sporturi e un motiv sa te ambitionezi sa rupi regula. niciun om nu s-a nascut invatat, dar volei, baschet sau inot ar merge foarte bine cu ce vrei tu sa reusesti. vara prefer inotul ca e frumos afara, iarna din lipsa de locatie fac baschet.
Inotul ajuta la alungirea picioarelor. Chiar ma gandeam si eu sa incep Basket-ul ajuta si el, dar mai incet si practicat foarte mult, in schimb inotul poate fi foarte eficient. Voleiul ajuta mai mult la intarirea si evidentiarea muschilor.
Fa mai multe exercitii.
Departeaza picioarele astfel incat sa fie la nivelul umerilor si apleaca-te in fata. Cu mana stanga atingi piciorul drept si invers, fara a indoii genunchii. Repeta exercitiul de 10 ori, la ultima aplecare incearca sa atingi solul cu palmele, fara sa indoi genunchii, si mentine pozitia 5 secunde. Ridica-te in pozitia de start, relaxeaza-te un pic, apoi repeta exercitiul.
Poate ti-am fost de folos cu acest exercitiu p`paa
Georgian1992 întreabă: