Cu placa faci bucle foarte usor... apuci o suvita de la radacina intorci placa 180 grade si o cobori spre varf foarte usor:sunt doua lucruri de care trebuie sa tii cont 1 placa trebuie sa fie de ceramica pentru a nu iti arde parul (eventual Remington) si 2 aplica fixativ si inainte sa incepi si dupa ce bucla e terminata te tin in jur de 1-2 zile buclele.succes
Am gasit eu un film si chiar ies ff musto http://video.ele.ro/......arul_.html
Buna,
Bucle cu placa se poate face, dar numai cu o placa mai ingusta. Procedura este asemanatoarea cu ce a bigudiilor adica:
-iei o suvita suptire(depinde cum vrei buclele mai micute sau mai mari)si prinzi parul de la radacina si rasucesti placa o data si tragigi in jos...si gata a iesit bucla
Http://www.youtube.com/watch?v=8Y2kMXdcZbU ft simplu si rapid...sincer am incercat singura si e foarte sooper...incearca si tu
Placa este doar pentru indreptarea parului. daca vrei sa ati faci bucle foloseste ondulatorul sau perie de intors parul. succes
BUna... in primul rand pana sa dati un raspuns informati-va. Se pot face multe feluri de bucle cu placa trebuie doar sa fi inventiva si atata
Ies niste bucle marfa din placa si le poate face oricine cu putina indemanare. se incepe de la ceafa, cu suvite potrivite. depinde de par. daca este mai rar se v-or lua suv.subtiri, iar daca este des parul se lucreaza cu suvite mai groasa.[parul trebuie sa fie f bine spalat si uscat.]