| mon@29 a întrebat:

Cum pot sa imi fac parul cret natural... fara ondulator sau alte chesty.nici spuma? cele mai bune si explicite raspunsuri... fundahappy

Răspuns Câştigător
| daηă a răspuns:

Uite aici un tutorial :

http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A

merge

Paa:*

13 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Cret natural nu o sa poti sa-l ai niciodata, daca nu esti asa de la mama natura! Poti sa-l impletesti cand este ud si sa-l lasi sa se usuce asa.Sau poti sa-l pui pe moate sau sa-l usuci cu o perie rotativa de la foen! Daca pe bigudiuri ti-se pare artificial!

| CARMENCITA a răspuns:

Ca sa fie cret parul, nu ondulat iti trebuiesc bigudiuri subtiri si mici.Seamana cu cele de permanent, dar sunt din plastic.Iei cate o suvita de par, o uzi cu un tampon de demachiat ud si pui suvita pe bigudiu.In apa in care umezesti tamponul poti pune putina zeama de la o lamaie in loc de fixativ, dar sa nu-ti dai tot timpul ca aspreste parul.Se mai pot pune bigudiuri cu bere, dar nu am incercat.Eu rar imi pun cu apa.Ca sa se increteasca parul le pui seara si le dai jos dimineata.

| šρяίηģ a răspuns:

Am eu o metoda care functioneaza si iti ofera bucle ce par naturale.
Deci, dupa ce te speli pe cap, te usuci dar lasi parul putin umed. Apoi imparti parul in mai multe suvite astfel incat sa ai cateva suvite de par la baza capului, in crestetul capului si in fata. Apoi il rasucesti pana obtii niste "moate". Rasucesti mai mult in fata, astfel incat sa obtii bucle mai dese, iar in spate bucle mai lejere. Peste noapte te lasi cu aceste codite, iar dimineata le desfaci si vei avea parul cret. Eventual poti pulveriza putin fixativ.
Succes!winking

| Jane a răspuns:

Umezeste-ti un pic parul (sau mai bine da-l cu spuma) si fa-ti un coc cat mai strans la ceafa inainte sa te culci. Dimineata cand o sa il desfaci, o sa fie mai ondulat. Cel putin la mine merge!

| Serendipity17 a răspuns:

Iti faci codite impletite

| jarulitza a răspuns:

Parul cret natural te nasti cu el, daca nu il ai cret de la mama natura, nu mai ai cum sa-l faci altfel.Incearca un permanent, macar acolo nu iti dau cu o tona de fixativ/spuma/gel, sau ia-ti niste bigudiuri si fa-ti-l u acasa.Altceva nu prea cred ca poti face

| maite36 a răspuns:

Pai ca sa iti faci parul cret natural ar trebui sa te pieptani mai intai bine de tot si dupa sa faci baie si dupa ce ai terminat te pieptani iar.iti faci o codita la par si lasi asa pana maine. spre ca ti-am fost de ajutor bafta!

| AlinaHoran a răspuns:

Eu ziua imi tin parul strans coc laughing...sau cu clestele (eu am parul drept), iar seara cand ies afara si imi desfac parul am numai bucle laughing.
Toti ma intreaba ce ti-ai facut la par de iti sta asa smug. :X:X incearca si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce iti speli parul fa-ti o coada impletita.
lasa-o cateva ore si cand iti vei desface coada vei avea parul cret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o colega de`a mea isi face 2 codite impletite sus de tot dp ce face baie si ii sta ff bine!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu prea cred ca ti-ar trebui par cret pentru ca eu nu-l suport. Mi-as dori sa am parul lins dar n-am norocul astasad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar poti merge la cuafor spunandu-i cuafezei sa-ti faca parul cret natural fara a-ti baga permanent:X...Cum am spus e naspa sa ai parul cret dar daca tie iti place...As vrea sal am lins da nu`s norecoasacryingsad!

| Adautza a răspuns:

Iti poti face codite si sa il dai apoi k putina spuma