Nu stiu incearca cu un autobronzant si apoi crema, doar de asta traim in anul 2010 exista creme pentru orice
Buna
incearca cu malai.iei putin malai, te dai pe maini, pe fata sau pe tot corpul si te clatesti cu apa elimina celulele moarte
crede-ma ca e super bun. apoi te dai cu putina crema si gata vei avea pielea ca de bebelus
Ei hai ca de plastic nu poti sa o ai, dar fina. da! Cum?
1. Fa-ti un peeling din ulei(floarea s, masline, etc) si sare(de mare sau zahar, cafea, malai). Amesteca-le.
2. Aplica peelingul pe piele in miscari circulare.
3. Fa un dus cald apoi rece.
4.Foloseste o crema hidratanda.
Daxa vei respecta acesti pasii vei vedea rezultate!
Tin sa spun totusi ca raspunsul lui battle4u este foarte ``inteligent``, daca ma intelegeti...
Aceaa femeie care bea sangele este asa zisul Dracula, sangele contine fier care la femei este eliminat lunar. La aceea femeie[am vazut tot, si a explicat de ce ] avea lipsa de fier. de aia i se parea. La intrebarea ta, poti sa-ti spun sa te dai cu creme specialte, sa te hidratezi in mod regulat.Mananca ce trebuie si nu toate prostiile.
Incearca sa maruntesti patrunjel si cu acel patrunjel maruntit date pe maini sau pe picioare CREDE-MA pe cuvant ca functioneaza am incercatsi eu acest lucru. SUCCES!
Lol fi antena ce am citit undeva Ca daca te dai cu urina sau cu sper*a pe piele iti purifica tenul sau ceva de genu asta jur ca asa am gasit...sau am auzit pe descovery ca una elyzabeth berthing sau nu stiu cum bea sangele oamenilor si un din asta de stinta cica daca bei sange iti mareste nu stiu ce din piele si o face trandafiriie si catifelata sau daca tot ai spus ca o vrei de plastis ai putea sa-ti dau cu cola pe mana cand se usuca devine mai tare din gauza zaharului si lipicoasa sati mai zic ceva alifiile is handicapate rau faci cancer de piele cauta pe google undeva la weekepedia sau nu stiu Astept funda
Pana mea ce penali sunteti LAsati naibi alifiile *** sunt handicapate nu apucati 95 de ani cu alifi ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ori cum nu te da cu alifii ca sunt cam naspa Tiam zis bea sange Dar sa nu te prinda politia sau sper*a kauta pe google kai adevarat ceti spun eu aici