Cum aplik spuma si se increteste? sau ce?
Dupa ce faci dus, dai parul cu spuma, imparti parul in mai multe suvite, le rasucesti, apoi le aduni intru-un mic coculet, pe fiecare separat si le prinzi la capete cu agrafe.Le lasi 2-3 ore sau poti sa le lasi peste noapte.Arata super
Mersi;x
Nu ai pentru ce ubyta:*:*:*
Imi dai si mie id-ul tau? prin privat plzz
Cu un creion. Iei cate o suvita si o invarti in jurul creionului (pe lungime, sa nu fie suprapus) si cu placa presezi creionul cu parul pe el Asa cu tot parul. :*
Imi ia o vesnicie:-p
Atunci numai cu placa. Cauta video pe youtube ca sunt o gramada, daca nu stii sa o folosesti pentru a-ti ondula parul. Cea mai buna solutie e sa il impletesti si sa il lasi asa peste noapte daca vrei sa ai a doua zi parul cret.
Iti zic ceva, poate razi, si eu la fel am reactionat prima data. Cauti niste sosete, curate bineinteles, iti umezesti parul, iar dupa aceea folosesti sosetele ca bigudiurile. O sa-ti iasa bucle superbe. Nici adunate, nici rasfirate.
Buna! daca esti tu cea din poza cred ca nu ai nevoie de par ondulat ma rog incretit dar sunt in magazinele specializate in domeniu kesti pentru par cre dupa o aplicare iti va increti ma rog incarlionta parul si cu ajutorul pieptene-lui corectezi un pic forma
kalakkas întreabă: