| shifii a întrebat:

Cum pot sa imi indrept parul altfel decat cu placa? va rog spuneti-mi.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am avut 2 prietene (erau surori) cu parul foarte cret, ele si-l indreptau cu fierul de calcat (nu glumesc). Efectiv isi calcau parul si le iesea perfect intins.

| Litlle B a răspuns:

Sunt sampoane speciale pentru par drept. nu sunt la fel de eficiente ca placa, dar cel putin nu iti distrug parul.

| asya a răspuns:

Cu o perie rotativa si uscatorul! Se intinde foarte bine!

| MissCamelia a răspuns:

Cu o perie cand il usuci, sau poti incerca, daca nu e foarte ondulat, sa-l piepteni cat e ud si sa-l legi foarte strans incat sa se usuce dretp.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/

| asya a răspuns:

@NOname, banuiesc ca shifii vrea o metoda care sa nu-i arda parul, de aceea a precizat ca altfel decat cu placa! Metoda spusa de tine, ma face sa cred ca dupa 3 intinsaturi de astea te face sa ramai fara par!

NOname
| NOname a răspuns:

@asya, poate ai o parte de adevar, dar punem pariu ca autoarea/ul intrebarii macar o data va incerca aceasta metoda?winking (tentatia este prea mare, chiar si eu cand am fost pustoaica, recunosc, am incercat-o, desi am parul drept). Iar acele 2 surori pana in ziua de azi au un par superb (poate e vreo minune laughing sau poate parul totusi nu se arde chiar asa de tare). Oricum este o metoda mai radicala si daca este folosita, trebuie sa fie cat mai rar.

P. S. nici uscatorul de par nu e un "cadou" placut pentru parul nostru (il arde si el), dar cu toate astea il folosim. Frumusetea cere sacrificii uniori (bineinteles, trebuie sa stim si o limita)!winking Mai rarut, cai mai dragut!winking

Bafta, shifii! happy

| alexandra_6474 a răspuns:

Cu o perie si feonul... da se arde cam la fel de mult...sau fierul de calcat da se arde si mai rau

| sorynna a răspuns:

Sa nu incerci cu fierul de calcat ca iti vei distruge parul! poti folosi un sampon pentru par drept, apoi sa iti usuci parul cu peria (sa nu il perii cand este foarte ud pentru ca o sa iti cada mult si firele de par se rup) si eventual ca sa nu ti se deterioreze parul foloseste un tratament pentru par /varfuri (cristale de par, ulei pentru stralucire, etc.)