| BeautifulAngel a întrebat:

Cum pot sa imi scap de cosuri?
plz raspuns cat mai repede!

11 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Lotiunea pentru cosuri Pure Active, plus crema din acceasi gama si chiar gelul de spalat pe fata(aceeasi denumire)

| Aylinn a răspuns:

Mie cand imi iese un cos, il storc, ma spal pe fata si dupa ma dau cu Cutaden. Mi-l usuca si in 2 zile maxim am scapat de el.

| dany7300 a răspuns:

Du'te la fips...si cere,, Lara"...e o lotiune tonica cu aloe vera foarte tare.iti curata tenul in maxim o saptamana tenul e curat si deja se observa reducerea cosurilor sau chiar disparitia lor.am avut si eu probleme cu cosurile si ea m'a ajutat.deci o recomand:*funda plzz>big grin

| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a răspuns:

Buna. Eu am cumparat produse de la Garnier si de la Nivea insa fara efect. De un an si ceva folosesc Zineryt http://www.google.ro/......tp?/imgres si crede-ma ca in 2-3 zile dispar. http://www.tpu.ro/......olosit.rss Sper ca te-am ajutat:*.

| brokeangell a răspuns:

Eu iti recomand zineryt iar dupa aplicarea lui pentru a nu ti se usca tenul o crema aloe vera hidratanta.Trebuie sa iti pastrezi tenul curat insa sa nu te speli pe fata decat de cateva ori. Poti sa folosesti si zeama de lamaie, de rosii, ceai de musetel, galbenus de ou, miere ajuta.Am avut si eu problema cu cosurile si asa le-am ''exterminat''. Sa nu crezi ca scapi de cosuri repede trebuie sa ai rabdare si pe fiecare zi sa aplice ceva impotiva lor chiar daca ti-au disparut pot reaparea.

| iulianh a răspuns:

Spala-te cu sapun antiacneic, dupa care fososeste o apa tonica speciala pentru tipul tau de ten, apoi da-te pe fata cu zineryt.

| CricketXTM a răspuns:

Pai si eu am cosuri.laughingDar le-am scapat.
1.Le scosi [stii cum sa le scosi? ]
2. Tampon de machiaj pui pe ea spirt.si dai pe fata ta dar mai intai termini de scos [Sper ca stii la ce te referi big grin ]
3.Iei la o farmacie o crema speciala.si intrebi pe o farmacista.si iti dawinking.
Sper ca te-am ajutat!; x Fundita?

| DeDeKiDoo a răspuns:

Pai exista la avon baton de cosuri! Multe dintre colegele mele il folosesc si sunt multumite. Ca sa nu-ti mai apara si alte cosuri spalate des pe fata, ca sa o ai curata si eu folosesc sa imi spal fata si clean n clear daily wasi il gasesti la kaufland. Sper ca te-am ajutat te pup:*:*:*: A da si fara fond de ten o sa aiba de suferit mai incolo:Xbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe www.efrumuseti.blogspot.com si alege de acolo sapunurile naturale potrivite tipul tau de ten :)

| MosMartin a răspuns:

Eu eram plin de cosuri si am folosit destule prosti si nu a mers eram plis si pe spate si pe piept imi era rusine vara sa ma dezbrac dar pana la urma mi-am facut curaj si am stat incontinuu la tara fara tricou pe mine si mai am vreo 3-4 cosuri pe piept si pe spate si m-am si inegrit laughing no si am avut foarte multe si pe fata si am fost tuns scurt verile si mi-au trecut cam 50% din cosuri de pe fata daca nu mai bine big grin. oricum cosurile trec e ceva specific adolescentei pana la urma or sa treaca ele eu am 16 ani si jumatate...

| LikeYou a răspuns:

Incearca Zineryt iar daca nu merge mergi la un dermatolog care sa-ti recomande antibiotice. Asa o sa scapi Sigur!

Întrebări similare