| MANDY_2679 a întrebat:

Cum pot sa invat sa merg pe tocuri mai inalte?batting eyelashes si fara sa imi rup cevalaughing

Răspuns Câştigător
| Laurici :x a răspuns:

Nu e foarte greu, eu numai pe pantofi cu toc am si cei mai multi au toc cui de 12 sau 15. Fa cat mai mult exercitiu prin casa, eventual cu o carte sau ceva pe cap ca sa poti sa te mentii dreapte!

6 răspunsuri:
| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Pai mai intai mergi pe niste tokuri mai mici sau platforme si dupa treci la tokuri mari.stai cu ele si mergi prin casahappy

| viatadecacatt a răspuns:

Pai hai sa iti zic eu ce am facutlaughing
Mi-am luat tocuri de 12 cm pentru banchet si nici macar nu am exersat sa merg pe ele, am invatat la fata loculuilaughing

| Anonima_9977 a răspuns:

Incepe cu toc ortopedic de 3cm, apoi treci la 7cm si desi o sa ti se pare incomod o sa vezi ca deja sti sa mergi pe cele de 5cm fara sa exersezi pe ele.incearca asa din 2 in 2 masuri caci daca nu poti pe unul mai mare inevitabil invetzi pe unul mai mic fara exercitiu pe cel mictongue, iar daca te invetzi pe toc ortopedic sti si pe cel cui

p. s.: Foarte important, ai grija ca orce pantof cu toc cumperi sa nu cumva sa te bata caci chiar daca sti tu sa mergi pe cel mai inalt, tot "pe jos" o sa ajungi sa mergihappy

| ElecktroFloweR a răspuns:

Pai nu este indicat sa mergi pe tocuri prea inalte pentru ca iti poti rupe ceva si nu este indicat dar daca tu chiar vrei poti sa iti iei o coada de matura si sa o ti pe langa tine. Sau daca nu sa te tii de ceva. Fundita...

| cristina9716 a răspuns:

Cu răbdare şi exerciţiu, clar. laughing

Baftă.

| ♫♫yukkipawz♫♫ a răspuns:

Incearca sa mergi prin ksa si tinete de mobila; pune un pas in fata celuitalt cu grija; tineti echilibrulbig grin

Întrebări similare