Sacul de canepa ramane un clasic aici, poate fi accesorizat trendy cu cozi de sobolan si pene de cioara pentru a ne deosebi de elevii din clasele mai mici. Picioarele trebuie sa fie desculte, murdare de funingine si cat mai zgariate. Mainile nu se poarta niciodata in buzunare sau curate, este de preferat murdarirea cu untura de porc mistret.
Parul se poarta incalcit si nespalat, accesorizat cu paie si coji de oua!
Igiena trebuie complet ignorata, pana la urma trebuie sa indepartam cu orice pret orice bullies cu idei nastrusnice! Deosebit de eficient contra colegilor agresivi este mirosul de picioare.
Am glumit, imbraca-te normal adica asa cum te simti tu bine si eventual mai tarziu iti modifici tinuta in functie de a colegilor. Evita doar extremele, machiaj ca la bordel sau cabaret, fuste foarte foarte scurte, pantaloni extra mulati, decolteu ca la plaja!
1. Sunt fată
2. Clasa a 8-a
Intai verifica daca nu cumva anul asta scoala ta introduce uniformele scolare.
Daca nu s-au introdus uniformele, atunci este bine sa te imbraci cat mai modest si curat, cu o bluzita alba sau albastra si cu o fustita simpla, posibil de blugi, ori cu blugi lungi albastri sau negri (fara rupturi si decoloratiuni pe ei).
Cand eram eleva nu imi faceam asfel de probleme.
chiar si la camin avem oo bluzita albastra cu funda rosie
La scoala la fel, purtam uniforma pana intr-a XII -a
La fel ca tine o bluzita si fusta /pantaloni decenti
Poate se vor re-introduce uniformele scolare la toate scolile si liceele, ca sa nu mai fie atata discriminare si bully printre copii.
Se cere de fapt sa mergi imbracat curat si decent la scoala.
Nu mai de face cu elevi
Din punctul asta de vedere zic ca bine.Se investeste la inceput intr-o uniforma (se pot cere parerea elevilor), dar se fac economii la mai multe.
Vezi si tu stanga dreapta ce poarta lumea si alege ce crezi ca ti ar sta si tie bine, daca nu ai imaginatie in domeniu.
Poți încerca haine moderne dar decente. Blugi largi sau pe corp, tenesi sau ce îți place, tricouri, bluzițe cămăși.
Hainele nu te fac frumos fizic. Depinde de scoala oricum, daca te obliga sa porti uniforma lor, e irelevanta intrebarea ta aici. Dar daca nu, mergi pe ce crezi tu ca ti-ar place tie sa porti. Ca daca stai sa te iei dupa fiecare in parte, ar trebui sa-ti cumperi camioane intregi cu haine, din moment ce gusturile vestimentare sunt discutabile de la individ la individ.
Ca un elev normal. Dacă ești băiat poți să-ți iei niște blugi și un tricou alb sau o cămașă albă. Iar dacă ești fată poți să-ți iei fustă, o cămașă și ștrampi sau blugi și o cămașă. Asta denotă că ești civilizat și respecți școala.
Poarta haine în care să te simți lejer și evident care îți plac ție ( fiecare om are propriile gusturi vestimentare), acum evident nu trebuie să cheltuiești mulți bani, sa te îmbraci de firma doar pentru a te îmbracă cu gust, mergând la școală și nu în alt loc, atunci cu siguranță contează alte lucruri nu doar cum ești îmbrăcat.
Daca intri in clasa a IV a. o sa ai nevoie de uniforma sau ce iti impune scoala
Clasic era sacou, camasa alba si fusta. Ca sa arate frumos, trebuie sa iti vina bine tie culorile respective si sa fie hainele de masurile potrivite. In rest, adaptezi si tu la nevoile tale, la drumul pe care il ai de facut pana acolo si la clima, ca sa te simti bine in hainele respective si sa fie si decente.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi totusi. Am apucat si uniforma, am avut si momente cand m-am imbracat cu haine frumoase si momente cand m-am imbracat in blugi si pullover si nu mi-a zis nimeni nimic. Dar daca nu ma simteam bine cu imbracamintea respectiva din start asa ramanea, desi era cat se poate de conforma cu exigentele celorlalti.