| TheBlackSwan a întrebat:

Cum pot sa ma transform intr-o domnisoara adevarata?

Răspuns Câştigător
| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Daca o intrebi pe mama mea, care ti-a vazut intrebarea, si chiar stie adevaratul sens a cuvantului: "domnisoara adevarata" ( eu o ador pe mama happy ), uite ce-ti spune ea: Citeste codul bunelor maniere, el iti poate spune tot ce vrei tu sa stii.
Dar daca ma intrebi pe mine, uite sfaturile mele:
Citesti si tu cateva romane (daca nu iti place sa citesti, am un sfat: trebuie sa citesti ce iti place: vampiri, de dragoste, aventura etc. deoarece, cand iti place o carte, nu mai poti sa o lasi din mana; cititul unei carti e ca vizualizarea unui serial; daca te apuci sa citesti ceva ce nu prea iti place, e tortura mintala). PS: daca deja citesti ceva romane, bravo tie. O domnisoara trebuie sa fie culta happy.
Aspect exterior: te mai imbraci elegant din cand in cand (ca sa poata vedea si lumea mica ta schimbare in viata), si cumpara-ti si cativa pantofi frumosi si simpli cu tocuri (nu prea inalte, si nici extra-stralucitori, daca vrei sa fii o domnisoara adevarata, simplitatea e cel mai sofisticat lucru) big grin
Psihicul: Respecta-te pe tine insuti, si lumea te va respecta (asta imi tot spune mama). Trebuie sa fii increzatoare, altfel lumea te va lua de proasta. Cand eram mai micuta am patit-o, si crede-ma ca nu vrei asta. Ma bucur ca invat din greseli. Fii ceva mai modesta si ai grija si de sentimentele celor din jur.

P.S.: Sper ca te-am ajutat. Am stat vreo 20 min sa scriu ceea ce trebuie si sa sterg ce nu trebuie laughing

3 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca esti fata e draguta intrebarea...Pai analizand intrebarea chiar pari o domnisoara adevarata...

Daca esti baiat ai nevoie de cateva operatii grele.

Răspuns utilizator avertizat
| AdrianoB a răspuns:

Hmmm...

Asta este o intrebare mai ciudata sa zic asa happy

Pai hai sa-ti zic eu ca baiat, cum as vedea o adevarata domnisoara.

In primul rand, trebuie sa fii ingrijita, aranjata. Nu iti trebuie haine de sute de euro. Haine simple dar cu gust. O coafura la fel de simpla dar eleganta. Trebuie sa fii o femeie finuta, sa emani farmecul acela femeiesc nu sa fii badaranca.

Un aspect important in a fii o domnisoara, cred ca este educatia. Nu ma refer la faptul ca trebuie sa ai 10 facultati, ma refer la faptul ca trebuie sa fi respectuoasa, sa vorbesti coerent, sa lasi un aer de femeie care stie ce vrea si ce doreste, o femeie care nu se lasa influentata de orice vagabond, o femeie care este atenta la orice face.

Nu trebuie sa fii fitoasa, gretoasa si nu trebuie sa ai un caracter de fata de cartier cu tigarea-n gura si sa vorbesti numai in termeni de jargon.

Deci, eleganta, suplete, educatie, atentie, puritate. Cam asta iti trebuie sa fii o adevarata domnisoara.

Imbracata elegant, ingrijit, trebuie sa mergi cu eleganta, sa te comporti cu eleganta si cand deschizi gura si vorbesti cu un baiat, trebuie sa-i lasi o impresi placuta, trebuie sa ramana impresionat de farmecul tau si de naturaletea de care dai dovada.

Succes in a deveni o adevarata domnisoara happy

Întrebări similare