| cocolino a întrebat:

Cum pot sa-mi curatz tenul acasa? masca de ceva...nu stiu, fructe, orice

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru curățarea tenului trebuie să urmezi niște pași importanți.
Demachierea cu un spumant, gel sau cremă; un gomaj cu o cremă specială (recomandat de 1-2 ori pe săptămână); o mască cu rol de hrănire (recomandat 1-2 ori pe săptămână)un tonic care revitalizează tenul (în funcție de sensibilitatea tenului); o cremă care să sature pielea de oxigen, să îmbunătățească colagenul.
Produsele de îngrijire a tenului le găsești la orice magazin de specialitate, firme care au aceste produse pe circuit închis (Avon, Oriflame, Hemel, Forever, etc.).
Pentru a ajuta tenul să arăte tot timpul fresh, să nu uiți că demachierea seara este sfântă.
Niciodată să nu te duci la culcare cu machiajul pe față.
Mult succes la curățarea tenului.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Sint foarte multe astfel de masti; O mascuta de ou cu gris, iti elimina si comedoanele, te freci pe fata cu ea si o lasi sa actioneze 10 min, e foarte buna, apoi miere de albine cu lamaie, ajuta foarte mult curata si pielea tenului acumuleaza vitamina c, argila, masca cu iaurt simplu, lamaie si miere; masca de rosie bine coapta cu miere de albine care regleaza sebumul, usuca acneea si micsoreaza porii. Sper sa-ti fie de ajutor.

| cely a răspuns:

Castravete proaspat, faina de malai

| ankutza88 a răspuns:

Pt ten gras faci o masca cu albush de ou zbatut bine, 2 linguri de miere de albine si zeama de la o jumatate de lamaie.
pentru un ten uscat galbenusul de la un ou cu 2 linguri de miere de albine...
oricare din ele le aplici pe fata in repetate randuri pana simti tenul plin si lasi sa actioneze timp de 15 min, dupa care clatesti din abundenta cu apa foarte putin calduta...indicat ar fi ca inainte sa-ti faci un peeling, ori cu o crema cu argila special pentru asa ceva... ori cu putina faina de porumb amestecata cu o lingura de apa calduta... sper sa iti fie de ajutor, stiu ca mie imi e...bafta