| karrry9999 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac manichiura acasa dar cat de cat interesanta? dati-mi niste site-uri va rog funda celor care-mi plac si vot celorlelte

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| rapstar a răspuns:

Aplica pe intreaga unghie o oja roz deschis. Las-o sa se usuce.

Pe o coala de hartie pune o picatura de oja rosie si inmoaie varful scobitorii in ea. In partea exterioara a unghiilor, deseneaza cu varful scobitorii o inimioara. Ramane la alegerea ta daca vrei s-o umpli de culoare sau s-o lasi asa.

Apoi, aplica o picatura de oja alba pe hartie si inmoaie celalalt capat al scobitorii. Pe suprafata intregii unghii, evitand inimioara, deseneaza niste puncte mici, departate unul de celalalt.

Gata, modelul tau de inima a fost realizat cu mult succes chiar de tine:Xsper ca te-am ajutat:*

| DiiDii_3743 a răspuns:

Http://www.modeleunghii.com/

Sau french cu o dunga subtire roz/rosie langa cea alba; sau aplici oja culoarea pielii, apoi intr-un colt, pana la jumatea latimii unghiei faci un fel de triunghi galben, pui o linie neagra langa, apoi in partea cealalta faci un triunghi pe jumatatea celuilalt cu roz/rosu; sau dai cu oja alba pe toate unghiile, apoi faci linii negre [ animal print ] :D Experienta proprie astea trei :D

| DeeAndreea96 a răspuns:

Pai iti poti face imprimeuri cu ziar te dai cu o culoare deschisa pe unghii si astepti sa se usuce, apoi rupi o bucatica de ziar si o umezesti putin cu spirt, dupa care o aplici pe unghi si o tii presat cu degetul cam jumatate de minut nu mai mult fiindca se va lipi ziarul de unghie apoi o dai jos si gata big grin sper ca ti-am fost de ajutor funda?puppy dog eyesbatting eyelashes