| alle529 a întrebat:

Cum pot sa-mi indrept parul folosind alte metode, fara placa si samponuri de indreptat parul care chiar nu au nici un efect. Sincer! Ma ajutati si pe mine? Multumesc!

16 răspunsuri:
| bubukid a răspuns:

Sincer colega mea a facut urmatorul lucru acu un an si ceva si 9 luni nu si-a pus placa nici macar la varfuri dupa ce se spala pe cap happy plus ca nu ai nici volum...par drept drept... e simplu te duci la coafor si le spui ca vrei indreptare permanenta,... ei o sa te dea cu o solutie dupa care iti spala parul... apoi iti dau cutiuta acasa si la nu stiu ce interval de timp te dai si tu inainte de spalare... dar e o problema...trebuie sa nu ai parul vopsit altfel nu`si face efectulhappy

| misschocolate a răspuns:

Poti sa il indrepti cu peria
cand il ai ud
sh cu feonu
big grin

| misschocolate a răspuns:

Poti sa il indrepti cu peria
cand il ai ud
sh cu feonu
big grin

| andreig a răspuns:

Inmoaieti parul in apa calduta amesteca cu sare de mare din belsug (se gaseste la farmacii) il lasi 10 minute si dupa il speli cu sampon. Ai sa vezi ca parul va ramane moale, stralucitor si foarte drept! Succes :*

| alle529 explică:

Multumesc tuturor!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu stiu am si eu problema asata mi-s-a ars parul de la placa crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si mie mi s-a ars parul de la placa crying

| madDa_1471 a răspuns:

Chiar mere q apa si q sarea?:Xsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai auzit si despre matoda aceasta:apa cu sare...chiar ai incercat si are efect?:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceiasi probloema...am parul undulat spre cret si am incercat cu gel si samponuri...am fost si la cuafor si mi lau indreptat cu fionu si cu peria dar de geaba nu era drept statea lipit de fata mea, nu stiu ca sa mai incerp plss help me!crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metodele de indreptare fata placa sunt foarte folositoare deoarece cu placa iti arzi parul. Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia cu sarea de mare e o mare porcarie pentru. ca sarea de mare este sarea extrasa din apa marina.
cand pleci de la mare ai parul drept?
eu tot cu placa imi indrept parul, la temperturi ma scazute, mai greu dar merge si imi ard parul mai putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te speli cu ulei de masline. parul va ramane foarte drept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu imi indrept singura parul acasa ca fionul si iese chiar ff bine...si nici nu se arde... dar trebuie sa il incepi sa il indrepti cand e inca umedtongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am aceeasi problema, incearca cu sare de mare si apoi dati cu sampon, nu cu balsam ca altfelll se strange crede-ma sunt coafeza

| alysk84ever14_6997 a răspuns:

Am gasit eu una dar nu e ca si dupa placa. Te speli pe par iar apoi il stergi bine cu prosopul il lasi cam 3 minute sa se scurga de apa mai bine iar apoi dai cu gel pe tot parul si eu apoi shuvitze mai groase si la piepteni iar cu mana cealalta apesi pe perie acolo unde intra parul ca sa stea parul drept. Faci asta pana se usucabig grin