Exista un balsam de par specific pentru parul care doresti sa fie indreptat, nu mai stiu cum se numea. intreaba la o cosmetica, cu siguranta vei gasi. daca te duci sa te interesezi de un asemenea produs cu siguranta iti va spune si cum se foloseste. acel balsam sau sampon chiar functioneaza. verisoara mea avea asa ceva. ea avea parul ondulat si il indrepta mereu cu produse.
Pai :
1. exista uleiuri pentru indreptarea parului, eu am si sunt bune. Le aplici pe parul umed dupa ce faci dus.
2. Dupa ce iti faci baie, lasi capul in fost si te piepteni, apoi il usuci usor cu pionul in timp ce peria umbla unsor prin par.
Ei bine... dupa ce te-ai spalat te poti face cu feonul si peria.parul nu o sa fie chiar la fel de intins ca si cum ti l-ai face cu placa ci o sa fie intins dar cu mai mult volum.Succes
Poi;-"? cu uscatoru si peria dar foloseste si un balsam pentru par lipsit de volum si fragil;]] si dupa spalare lasa`l 10 min apoi clatestete si fa-ti`l cu peria dar ti`l arzi mult mai usor asa decat cu placa;]]